ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Τρισάγιο στη μνήμη των τριών αξιωματικώνπου έχασαν τη ζωή τους στην νήσο Κίναρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:53:00 π.μ. |
Τρισάγιο στη μνήμη των τριών αξιωματικώνπου έχασαν τη ζωή τους στην νήσο Κίναρο
Τρισάγιο στη μνήμη των τριών αξιωματικών του πολεμικού ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους το Φεβρουάριο στην νήσο Κίναρο, τελέστηκε την Κυριακή το πρωί στο νησί.

Το τρισάγιο τέλεσε ο π. Στέφανος και παραβρέθηκε ο έπαρχος Καλύμνου –Λέρου Γιάννης Θεμέλαρος, καθώς επίσης και μόνο οι δύο κάτοικοι του νησιού που είχαν ειδοποιήσει τις αρχές όταν είχε σημειωθεί η συντριβή του ελικοπτέρου του ΠΝ με τους αξιωματικούς στο πλαίσιο άσκησης του Πολεμικού μας Ναυτικού
Ο Έπαρχος σε ευχαριστήριο μήνυμά του αναφέρει τα εξής:« Ευχαριστώ όσους βοήθησαν να γίνει αυτό το ταξίδι. Τη Μητρόπολη μας και τον πάτερ Στέφανο τα καταστήματα ΕΛΙΝ. Λέρου του Κώστα Κοντογιωργακη το Κώστα Κουβα για τη μεταφορά το Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλογου Λέρου Γιάννη Σιφουνιό και το Κτηνίατρο Μιχάλη Κοντραφούρη. 

Να θυμίσουμε οτι το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (11/02/2016) όταν ελικόπτερο Agusta Bell του Πολεμικού Ναυτικού κατέπεσε στη νησίδα Κίναρο.

Στην Κίναρο τοποθετήθηκε απλά μια πλακέτα με τα ονόματα των τριών Αξιωματικών!

Το πλήρωμά του αποτελούσαν οι:
Υποπλοίαρχος, Αναστάσιος Τουλίτσης
Υποπλοίαρχος, Κωνσταντίνος Πανανάς
Ανθυπασπιστής, Ελευθέριος Ευαγγέλου

Ο Έπαρχος κ. Θεμέλαρος στη συνέχεα επισκέφθηκε και το γειτονικό ακριτικό νησί τα Λέβιθα όπου συναντήθηκε με την οικογένεια Καμπόσου που κατοικεί μόνιμα εκεί.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ