ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Γιάννης Γκιόλας: Προχωρούμε με σταθερά βήματα για την ανάκαμψη της οικονομίας (ηχητικό)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:39:00 μ.μ. | |
Γιάννης Γκιόλας: Προχωρούμε με σταθερά βήματα για την ανάκαμψη της οικονομίας (ηχητικό)
΄΄Μe τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις θα ανοίξουμε το δρόμο προς την ανάπτυξη, για να έρθουν επενδύσεις , να υπάρξει μια νέα πνοή στην οικονομία της χώρας ΄΄ τόνισε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΄΄ACTION 104,6 FM΄΄.


Μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιώργο Λαμπράκο ο κ. Γκιόλας αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση για οικονομική ανάκαμψη , σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία , ενώ σχολίασε την πρόσφατη επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα και τα μηνύματα που έστειλε, σε παγκόσμιο επίπεδο, η παρουσία του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, στη χώρα μας.

Eρωτηθείς για το έργο της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής σχετικά με τα ΄΄θαλασσοδάνεια ΄΄ κομμάτων και ΜΜΕ τόνισε ότι ΄΄ από τη μέχρι τώρα διαδικασία και όσα έχουν κατατεθεί , έχει προκύψει ότι σαφώς υπάρχουν πολιτικές ευθύνες σε περιπτώσεις υπέρμετρου δανεισμού, χωρίς μάλιστα ασφαλείς εγγυήσεις .Βεβαίως τα τελικά συμπεράσματα θα διατυπωθούν στο πόρισμα με την ολοκλήρωση των εργασιών της επιτροπής ΄΄.

Ακολουθεί το σχετικό ηχητικό απόσπασμα με τη συνέντευξη του Γιάννη Γκιόλα στον ACTION 104,6 FM.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ