ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Επίσκεψη κλιμακίου συντηρητών του Υπουργείου Πολιτισμού στον Άγιο Γεώργιο Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:30:00 μ.μ. |
Επίσκεψη κλιμακίου συντηρητών στον Άγιο Γεώργιο Ναυπλίου (βίντεο)
Επίσκεψη και αυτοψία πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του τμήματος συντηρητών του Υπουργείου Πολιτισμού στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου ύστερα και από την επίσκεψη του Υπουργού κ. Αριστείδη Μπαλτά στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου αλλά και των επιστολών που έχει αποστείλει ο εφημέριος του Ναού π. Ελευθέριος Μίχος.

 Ο επικεφαλής του κλιμακίου κατέγραψε τις μεγάλες φθορές στα έργα τέχνης του ναού όπως του μεγάλου έργου του Μυστικού Δείπνου που είναι ακριβές αντίγραφο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.
Επεσήμανε όμως πως κύριο μέλημα των εργασιών θα πρέπει να είναι σε πρώτη φάση η στεγανοποίηση της στέγης καθώς από τα νερά και την υγρασία έχουν προκληθεί οι περισσότερες φθορές.

Ο π. Ελευθέριος ξενάγησε το κλιμάκιο και στο ενετικό κτίριο παραπλεύρως του Ιερού Ναού που και αυτό χρήζει αναστήλωσης, ενώ οι συντηρητές υποσχέθηκαν πως από την μεριά τους θα "τρέξουν" τις διαδικασίες ώστε να ξεκινήσουν σύντομα οι εργασίες στον ιστορικό ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου καθώς αυτό ειναι και βούληση του υπουργείου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ