ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Κωστούρος, Χειβιδόπουλος και Καφαντάρης: H λέξη υποτέλεια δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:01:00 μ.μ. |
Κωστούρος, Χειβιδόπουλος και Καφαντάρης: H λέξη υποτέλεια δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας (βίντεο)
 Απάντηση στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνεται ενάντια στην 6η Ελληνογερμανική Συνέλευση σήμερα στο Ναύπλιο έδωσαν στην συνεντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημητρης Κωστούρος, ο Δημαρχος Πύλου Νεστωρος και Α΄αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης και ο Αντιπεριφέρειάρχης Αργολίδος Τάσος Χειβιδόπουλος.

Ο κ. Καφαντάρης τόνισε πως οι προοπτικές συνεργασίας δήμων και περιφερειών που ανοίγονται από την Ελληνογερμανική συνέλευση ειναι μεγάλες, ενώ ήδη πολλοί δήμοι της Ελλάδος έχουν συνάψει τέτοιου είδους συνεργασίες.

Ο κ. Κωστούρος τόνισε πως η λέξη υποτέλεια δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους αντίθετα υπάρχουν οι λέξεις συνεργασία και προοπτική. Επίσης επανέλαβε πως το μοναδικό κίνητρο είναι το δημοτικό συμφέρων, ενώ ο Δήμος Ναυπλιέων σέβεται πάντα την άλλη άποψη.

Ο κ Χειβιδόπουλος ανέφερε πως είναι σεβαστή οποιαδήποτε άλλη άποψη αλλά θα πρέπει να είναι σεβαστή και η δική μας άποψη καθως στην 6η Ελληνογερμανική συνέλευση εκφράζεται η πλειοψηφική άποψη της τοπικής αυτοδιοίκησής πρώτου και δευτέρου βαθμού.

Δείτε τι απάντησαν οι κ Καφαντάρης, Κωστούρος και Χειβιδόπουλος για την διοργάνωση της διαμαρτυρίας σήμερα στο Ναυπλιο στο παρακάτω βίντεο:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ