ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Αργολίδα: «Λιοντάρι» ηλικιωμένος στην Πουλακίδα πιάστηκε στα χέρια με τον ληστή του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:59:00 π.μ. | |
Αργολίδα: «Λιοντάρι» ηλικιωμένος στην Πουλακίδα πιάστηκε στα χέρια με τον ληστή του
 «Σκληρό καρύδι» αποδείχθηκε για τον επίδοξο ληστή του ένας ηλικιωμένος στο χωριό Πουλακίδα στην Αργολίδα, ο οποίος όχι μόνο άντεξε το... ξύλο, αλλά κατάφερε και να τον εμποδίσει να αρπάξει τις οικονομίες του! Μάλιστα, τον ανάγκασε να τραπεί σε φυγή με άδεια χέρια, για να συλληφθεί μέσα σε λίγη ώρα.

Ο 32χρονος Έλληνας εισέβαλε το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι του ηλικιωμένου στην Πουλακίδα του Δήμου Ναυπλιέων και άρχισε να τον χτυπάει με γροθιές ζητώντας του επιτακτικά χρήματα. Ωστόσο, εκείνος κατάφερε να αποκρούσει και να ανταποδώσει τα χτυπήματα κι έτσι ο εισβολέας, βλέποντας ότι δεν τα... έβγαζε πέρα μαζί του, εγκατέλειψε τα σχέδιά του και το έβαλε στα πόδια.

Όμως, το παρ' ολίγον θύμα σήμανε συναγερμό στις διωκτικές αρχές και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του δράστη. Ο 32χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια που ερευνά αν έχει επιτεθεί και σε άλλους ηλικιωμένους πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ