ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Γ. Γκιόλας:Το παλιό πολιτικό προσωπικό στην κορυφή του τριγώνου της διαπλοκής, που συναρθρώθηκε με τους εξαρτώμενους τραπεζίτες και τους ευνοημένους μιντιάρχες ( βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:11:00 μ.μ. | |
Γ. Γκιόλας:Το παλιό πολιτικό προσωπικό στην κορυφή  του  τριγώνου της διαπλοκής, που συναρθρώθηκε με τους εξαρτώμενους τραπεζίτες και τους ευνοημένους μιντιάρχες ( βίντεο)
 Σκληρή κριτική σε εκείνο το πολιτικό προσωπικό που συμμετείχε στο ΄΄τρίγωνο ΄΄ διαπλοκής με τραπεζίτες και επιχειρηματίας ΜΜΕ, άσκησε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας , κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ.

Ο κ. Γκιόλας τόνισε ότι από την πολύμηνη διαδικασία αποδείχθηκε περίτρανα ότι το φθαρμένο πολιτικό προσωπικό, επί σειρά ετών , ήταν στην κορυφή του τριγώνου της διαπλοκής με Τραπεζίτες και επιχειρηματίες ΜΜΕ.

΄΄ Έγινε γνωστό σε όλους πλέον με ποιον τρόπο γινόταν ο υπέρμετρος δανεισμός, τι …εγγυήσεις δίνονταν( η ..δεν δίνονταν) και ποιος ήταν ο απώτερος σκοπός ορισμένων επιχειρηματιών που είχαν εμπλακεί στο χώρο της ενημέρωσης..΄΄ επισήμανε , μεταξύ άλλων ο κ. Γκιόλας.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί…
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ