ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Με λαμπρότητα η Επέτειος της Μετακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Πέτρου στο Άργος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:14:00 μ.μ. |
Με λαμπρότητα η Επέτειος της Μετακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Πέτρου στο Άργος
Με κάθε λαμπρότητα η πόλη του Άργους εορτάζει την ανάμνηση της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του πολιούχο της, Αγίου Πέτρου επισκόπου Άργους του θαυματουργού.
Την παραμονή της εορτής 21 Ιανουαρίου 2017, τελέσθηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελασσώνος Χαρίτωνος ,ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.
Ήταν 19 Ιανουαρίου του 2008 όταν μετά από πολλές προσπάθειες του μακαριστού Μητροπολίτη Αργολίδος κυρού Ιακώβου, τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Πέτρου επέστρεψαν στην πόλη του Άργους . Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ελασσώνος Χαρίτωνος και συλειτουργούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου. Κατόπιν ακολούθησε λιτάνευση των Ιερών λειψάνων πέριξ του Καθεδρικού ναού.
Φέτος στους εορτασμούς για τον Άγιο Πέτρο παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης,ο Γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο βουλευτής Αργολίδος Ι. Ανδριανός ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος , ο αντιπεριφερειάρχης Αργολιδος Α.Χειβιδόπουλος,ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βασίλης Σιδέρης η πολιτευτής Σόνια Ταντάρου Κρίγγου, οι τοπικές και στρατιωτικές αρχές του Δήμου και πλήθος κόσμου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ