ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Στις φυλακές Ναυπλίου 41χρονος Αλβανός για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:49:00 μ.μ. |
Στις φυλακές του Ναυπλίου 41χρονος Αλβανός για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών
 Στις δικαστικές φυλακές Ναυπλίου βρίσκεται, πλέον, μετά την απόφαση για την προφυλάκισή του, ο 41χρονος υπήκοος Αλβανίας που συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες στη Ζάκυνθο έχοντας στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα ηρωίνης και κάνναβης.

Είχε οδηγηθεί με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, όπου του αποδόθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και ακολούθως στον Ανακριτή από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την επόμενη ημέρα.

Υπενθυμίζουμε πως ο 41χρονος βρισκόταν εδώ και αρκετό διάστημα πριν την σύλληψή του υπό τη διακριτική παρακολούθηση των ανδρών της Ασφάλειας ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν 43 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 1.272,6 γραμμαρίων, 22 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 340 γραμμαρίων, τα χρηματικά ποσά των 1.900 ευρώ, 60 λιρών Σκωτίας και 20 δολαρίων Αμερικής, ηλεκτρονική ζυγαριά και κινητά τηλέφωνα. 

Ο ίδιος στερούταν νόμιμων παραστατικών διαμονής και παραμονής στη χώρα ενώ οι ανωτέρω ποσότητες προορίζονταν για διακίνησε σε τοξικομανείς της τοπικής κοινωνίας.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ