ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Απίστευτο: Φέρετρο καΐκι κατασκεύασαν στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:59:00 μ.μ. |
Απίστευτο: Φέρετρο καΐκι κατασκεύασαν στο Ναύπλιο (βίντεο)
 Μια απίστευτη παραγγελία ενός ψαρά από την Αργολίδα  σε γραφείο τελετών στο Ναύπλιο για φέρετρο, ολοκληρώθηκε και άφησε έκπληκτους όσους το είδαν αλλά και τον "πελάτη"...
Ο ψαράς θέλησε να προετοιμάσει και την τελευταία λεπτομέρεια για το στερνό του ταξίδι και αποφάσισε το φέρετρο του να έχει στυλ...τι άλλο, θαλασσινό!!!
Το γραφείο τελετών του Αλέξανδρου Χρυσικού και του Βασίλη Καραφωτιά πρωτοπόρησε ξανά (είχε κατασκευάσει πριν έναν χρόνο ένα φέρετρο με τον Παρθενώνα) και έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του πελάτη τους φτιάχνοντας ένα φέρετρο αντίγραφο του καϊκιού του.
Πρόκειται για μια μινιατούρα καϊκιού με εξαιρετικές λεπτομέρειες ενώ διαθέτει και νυχτερινό φωτισμό. Το συγκεκριμένο γραφείο τελετών στο Ναύπλιο όπως ανέφερε ο κ Χρυσικός μπορεί προσφέρει τα πιο περίεργα φέρετρα σε εκείνους που θέλουν να πραγματοποιήσουν το τελικό τους ταξίδι με οποιοδήποτε στυλ!!!
Καμία παραγγελία δεν είναι αξιοπερίεργη για το γραφείο και οι τιμές τους κυμαίνονται από 1.000 και ανεβαίνουν ανάλογα με την απαίτηση του πελάτη. Η τιμή εξαρτάται από το χρόνο κατασκευής και κατά πόσο περίπλοκο είναι το σχέδιο. Ο πελάτης φυσικά μπορεί να προπαραγγείλει το επιθυμητό φέρετρο, το οποίο θα έχει σχεδιαστεί ειδικά στα μέτρα του!!!
Το καΐκι φέρετρο έχει προσελκύσει την περιέργεια του κόσμου που το βλέπει στην βιτρίνα του γραφείου τελετών στο Ναύπλιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ