ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Σπουδαία ονόματα του τριάθλου στο Nafplio Energy Triathlon στις 11 Ιουνίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:32:00 π.μ. | |
Σπουδαία ονόματα του τριάθλου στο Nafplio Energy Triathlon στις 11 Ιουνίου
 Με ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για το Nafplio Energy Triathlon 2017 που θα διεξαχθεί στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Ανάμεσα στους εκατοντάδες αθλητές κάθε ηλικίας που αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτή την πολυαθλητική γιορτή, το παρόν θα δώσουν και σπουδαία ονόματα του τριάθλου, προσφέροντας αγώνες με πολύ έντονο συναγωνισμό.

Στις γυναίκες δεσπόζει το όνομα της πολλάκις πρωταθλήτριας Ελλάδος στο άθλημα, της Ντενίζ Δημάκη, η οποία είναι και μόνη Ελληνίδα που έχει πάρει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα του Τριάθλου. Αυτός ο αγώνας θα είναι το βασικό τεστ στην προετοιμασία της ενόψη του Μεσογειακού Πρωταθλήματος Τριάθλου που θα γίνει 2 Ιουλίου στην Ισπανία. Από τη νέα γενιά, στο Ναύπλιο παρούσα θα είναι η ανερχόμενη πρωταθλήτρια νεανίδων Μαριλού Καζαμαριώτη.

Στους άνδρες στην διεκδίκηση των μεταλλίων θα βρίσκονται πολλοί καλοί αθλητές με μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα τριάθλου, όπως οι Παναγιώτης Δημόπουλος, Γιώργος Αλυφαντής και οι νεότεροι πρωταθλητές εφήβων σε τρίαθλο και δίαθλο αντίστοιχα, ο Γιώργος Λάβδας και ο Άγγελος Μαυρογιάννης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ