ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Διημερίδα Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας 2017 στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:37:00 π.μ. |
Διημερίδα Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας 2017 στο Ναύπλιο
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (Ε.Ε.Α.Κ.Α.) διοργανώνει στο όμορφο Ναύπλιο την επιστημονική διημερίδα της Εταιρείας για το έτος 2017 (30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου). 

Προσπαθήσαμε να συνθέσουμε ένα επιστημονικό πρόγραμμα με Στρογγυλά Τραπέζια, Επιχορηγούμενα Συμπόσια, Διαλέξεις και Συζητήσεις για να καλύψουμε τις εκπαιδευτικές ανάγκες, όχι μόνο των Αλλεργιολόγων αλλά και των Συναδέλφων, άλλων ειδικοτήτων, που αντιμετωπίζουν σε πρώτη φάση στην καθημερινή κλινική πράξη τους ασθενείς με μια ποικιλία αλλεργικών νοσημάτων, τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες. 

Με γνώμονα τις νεότερες εξελίξεις στην Αλλεργιολογία, επιλέξαμε καταξιωμένους ομιλητές - εισηγητές και έμπειρους ειδικούς για συντονιστές προκειμένου να επιτύχουμε μια γόνιμη και εποικοδομητική ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την επιστημονική εκδήλωση της Εταιρείας μας. 

Ελπίζουμε ότι οι νέες γνώσεις και η συζήτηση θα συμβάλλουν σε μια επιτυχημένη επιστημονική συνάντηση η οποία θα αποβεί χρήσιμη και θα αφήσει ευχάριστες αναμνήσεις σε όλους τους συμμετέχοντες. 

Με Εγκάρδιους και Συναδελφικούς χαιρετισμούς, Χρήστος Γρηγορέας Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας

Την Οργανωτική Επιτροπή της Εκδήλωσης απαρτίζουν τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (Ε.Ε.Α.Κ.Α.)

Πρόεδρος: Χρήστος Γρηγορέας 
Αντιπρόεδρος: Ευθαλία Στεφανάκη 
Γενικός Γραμματέας: Ζωή Δεμέστιχα 
Ταμίας: Χριστίνα Κοίλια 
Ειδικός Γραμματέας: Κωνσταντίνος Πεταλάς 
Μέλη: Παναγιώτα Δημάκα Ντιάνα, Ιβάνοβα - Σακελλαρίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ