ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Πρόταση πέραν του αναμενόμενου για τον Πανναυπλιακό από τον Κωστούρο - Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης για την ηγεσία της ομάδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:39:00 μ.μ. | |
Πρόταση πέραν του αναμενόμενου για τον Πανναυπλιακό από τον Κωστούρο - Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης για την ηγεσία της ομάδας (βίντεο)
Πρόταση πέραν του αναμενόμενου για τον Πανναυπλαικό που φέρνει τα πάνω κάτω και αναπτερώνει τις ελπίδες των φιλάθλων για καλύτερες ημέρες στην ναυπλιώτικη ομάδα, παρουσίασε σήμερα με συνεντευξη του αποκλειστικά στις Αργολικές Ειδήσεις ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων ύστερα από διεργασίες και συζητήσεις των τελευταίων ημερών πρότεινε τον Ναυπλιώτη διεθνή ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη ώστε να ηγηθεί της ομάδας.

Ο Παναγιώτης Ταχτίδης γέννημα θρέμα του Ναυπλίου αποδέχθηκε ευχαρίστως την πρόταση και όπως δήλωσε θα κάνει ότι περνά από το χέρι του ώστε η ομάδα του Ναυπλίου να ξαναγεννηθεί.

Οι επόμενες ημέρες κρίνονται κρίσιμες για τις εξελίξεις στον Ναυπλιώτικο σύλλογο ενώ αναμένεται και γενική συνέλευση των φίλων της ομάδας για να δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις και βέβαια η παραίτηση του τωρινού Δ.Σ. της ομάδας.

Δείτε παρακάτω σε βίντεο τις δηλώσεις του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και του Παναγιώτη Ταχτσίδη.
Ο Π. Ταχτσίδης ξεκίνησε την καριέρα του στο ερασιτεχνικό τμήμα της ΑΕΚ και το 2007 εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο. Έκανε το ντεμπούτο του απέναντι στον Φωστήρα σε αγώνα κυπέλλου.

Στις 17 Φεβρουαρίου του 2009 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα στη νίκη της ΑΕΚ με 1-0 επί του Θρασύβουλου, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 92ο λεπτό. Συνολικά έκανε 18 εμφανίσεις στην Α' Εθνική και πέτυχε 2 τέρματα.

Τον Απρίλιο του 2010 πήρε μετεγγραφή στην ιταλική Τζένοα, χωρίς όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής, καθώς παραχωρήθηκε ως δανεικός σε Τσεζένα και Γκροσέτο. Την περίοδο 2011-12 αγωνίστηκε για τρίτη φορά ως δανεικός στη Σέριε Β με την Ελλάς Βερόνα, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στα play off για την άνοδο στη Σέριε Α.

Στις 19 Ιουλίου του 2012 υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Ρόμα που απέκτησε το 50% των δικαιωμάτων του από την Τζένοα έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Έκανε το ντεμπούτο του στη Σέριε Α στην εκτός έδρας νίκη με 3-1 απέναντι στην Ίντερ, όπου αγωνίστηκε ως βασικός.

Στα τέλη Ιουνίου του 2013 η Τζένοα ήρθε σε συμφωνία με τη Ρόμα και απέκτησε ξανά το 100% των δικαιωμάτων του, όμως μερικές ημέρες αργότερα τον παραχώρησε (το 50% των δικαιωμάτων του) στην Κατάνια.

Τον Ιανουάριο του 2014 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Τορίνο  όμως τον Ιούνιο του 2014 η Τζένοα για ακόμη μία φορά (τρίτη συνολικά) προχώρησε στην απόκτηση του 100% των δικαιωμάτων του,παραχωρώντας τον εν συνεχεία ξανά ως δανεικό στην Ελλάς Βερόνα.

Τον Αύγουστο του 2016 επέστρεψε έπειτα από δύο χρόνια ως ελεύθερος στην Τορίνο και ακολούθως δόθηκε δανεικός στην Κάλιαρι.

Στις εθνικές ομάδες


Το ντεμπούτο του με την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2012 στον εκτός έδρας φιλικό αγώνα εναντίον της Ιρλανδίας, όπου το ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε 1-0.Στις 11 Οκτωβρίου 2015, στη νικηφόρα εντός έδρας αναμέτρηση με την Ουγγαρία (4-3), σημείωσε το παρθενικό του τέρμα.

Υπήρξε μέλος της αποστολής που συμμετείχε στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχει αγωνιστεί επίσης με την ομάδα Νέων το διάστημα 2005-2010 (έξι συμμετοχές και δύο τέρματα), καθώς και με την Ελπίδων, το διάστημα 2010-2012 (δέκα συμμετοχές).

Προσωπική ζωή


Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι ζευγάρι με την Ζέτα Θεοδωροπούλου από τον Οκτώβριο του 2014. Στις 25 Ιουνίου 2016 το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Ναύπλιο, γενέτειρα του ποδοσφαιριστή, ενώ την ίδια μέρα βάφτισε και την κόρη του, η οποία πήρε το όνομα της μητέρας του Ταχτσίδη, Αφροδίτη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ