ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Αθλητικές ειδήσεις απ΄ όλη την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:22:00 π.μ. |
Αθλητικές ειδήσεις απ΄ όλη την Πελοπόννησο
 Πραγματοποιείται σήμερα στις 5 το απόγευμα, στο μαγευτικό δάσος της Σκιρίτιδας Αρκαδίας, το 2ο Σκιρίτιδα Ραν. Πρόκειται για αθλητικό και πολιτιστικό Φεστιβάλ. Θα γίνει ημιμαραθώνιος, 10άρι, 5άρι και 1 χλμ. για παιδιά. Στις 7,30 οι βραβεύσεις, στις 8 το μπάρμπεκιου και οι συναυλίες. Υποστηρικτής της δράσης είναι και η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.


-12 με 19 Ιουνίου, οι αθλήτριες της προεθνικής νεανίδων στο βόλει, θα βρίσκονται στη Σκάλα Λακωνίας για προετοιμασία.

- Ημερίδα στίβου για μικρά παιδιά θα γίνει το πρωί της Κυριακής στην Τρίπολη και στο Δημοτικό Στάδιο.

- Αγώνες στίβου Ακαδημιών, θα πραγματοποιηθούν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου, με πρωτοβουλία του σωματείου Αργολίδα 2000. Θα αρχίσουν στις 6,30 το απόγευμα.

- Η ομάδα ποδοσφαίρου της 124 ΠΒΕ Τρίπολης, νίκησε στη Θεσσαλονίκη την 350 Πτέρυγα Κατευθυνόμενων Βλημάτων Θεσσαλονίκης με 2-0 στην παράταση και πήρε το πρωτάθλημα Αεροπορίας. Ο τελικός έγινε στο Καυταντζόγλειο Στάδιο. Ο μεγάλος τελικός κόντρα στο Πολεμικό Ναυτικό θα διεξαχθεί στις 26 Ιουνίου.

- Δρομολογείται αλλαγή στέγης (φωτό κάτω) στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης, αφού η ΓΓΑ, έχει ήδη δώσει προέγκριση για την χρηματοδότηση του έργου που σύντομα θα οδηγηθεί στον διαγωνισμό.

- Ο Δήμος Ευρώτα Λακωνίας, στο πλαίσιο της Ευρωπαικής Πόλης των Σπορ, σε συνεργασία με τον τοπικό ΣΕΓΑΣ και τον Γυμναστικό Σύλλογο Σκάλας, οργανώνει τα γνωστά «Πιερράκεια», στο στάδιο Βλαχιώτη. Οι αγώνες θα γίνουν σήμερα και αύριο και θα αρχίσουν στις 5 το απόγευμα.

- Άρχισε χθες στην Τρίπολη το 4ο ΣΕΦΑ Μπάσκετμπολ Καμπ του Αρκαδικού.

- Ο 3ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δρόμος Άνω Δολιανών Κυνουρίας, διεξάγεται το πρωί της Κυριακής, με πρωτοβουλία τοπικών σωματείων, Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και τοπικού ΣΕΓΑΣ.

- Από τις 19 Ιουνίου έως και το τέλος Ιουλίου, ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας, θα οργανώσει αθλητικό καμπ στις εγκαταστάσεις του Δήμου.

- Διασυλλογικοί Ιστιοπλοικοί Αγώνες με την επωνυμία «Αμεινόκλεια», γίνονται στον Άσσο Κορινθίας, σήμερα και αύριο, με πρωτοβουλία του ΝΟ Άσσου, Δήμου Κορινθίων, Περιφέρειας και λοιπών φορέων.

- Σε εξέλιξη είναι τα «Παύλεια», στο τένις ανδρών απ’ τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κορίνθου. Τελειώνουν, αύριο Κυριακή.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ