Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Καθαρές οι θάλασσες του Δήμου Ναυπλιέων σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:29:00 μ.μ. |
Καθαρές  οι θάλασσες του Δήμου Ναυπλιέων σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις
 Ο Δήμος Ναυπλιέων μετά το θόρυβο που προκλήθηκε περί δήθεν ακαταλληλότητας των νερών του Αργολικού κόλπου και, ιδιαίτερα των κοντινών στο Ναύπλιο ακτών, με τις προφανείς δυσμενείς επιπτώσεις στους λουόμενους σας αποστέλλει τα αποτελέσματα των τελευταίων μετρήσεων που πραγματοποιήθηκαν στις 25/06/2017.

Μετά την επίσημη διάψευση από τα στοιχεία μετρήσεων που εκδόθηκαν από την Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εφιστούμε την προσοχή:

1.Σε όλους τους φορείς, να αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα με σύνεση, ψυχραιμία και υπευθυνότητα και να αποφεύγουν την εμπλοκή τους σε στείρες και άγονες αντιπαραθέσεις εν ονόματι συμφερόντων.

2. Να πορευτούμε όλοι μαζί προς την κατεύθυνση προάσπισης των συμφερόντων του Δήμου, αποκρούοντας κάθε είδους επιθέσεις που τον εκθέτουν και τον δυσφημούν.

3. Σας ενημερώνουμε, ότι, ο μοναδικός και επίσημος φορέας παρακολούθησης της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης είναι η Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ