ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Η χορωδία Νέας Κίου Δήμου Άργους Μυκηνών ολοκλήρωσε με επιτυχία τη χορωδιακή περίοδο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:16:00 μ.μ. | |
Η χορωδία Νέας Κίου Δήμου Άργους Μυκηνών ολοκλήρωσε με επιτυχία τη χορωδιακή περίοδο
Η χορωδία Νέας Κίου Δήμου Άργους Μυκηνών ολοκλήρωσε μία επιτυχημένη χορωδιακή περίοδο, συμμετέχοντας σε δύο σημαντικές μουσικές βραδιές στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Μικρασιάτικα 2017". 
Η ανανεωμένη χορωδία, συνεργαζόμενη με την ορχήστρα του Σπύρου Σαμοϊλη τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη και συνόδευσε τον τραγουδιστή Μιχάλη Βιολάρη κλείνοντας μία εξαιρετική συναυλία που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.
Η καλλιτεχνική της περίοδος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, ανεβάζοντας τη μουσικοθεατρική παράσταση "Το μεγάλο μας τσίρκο" του Ιάκωβου Καμπανέλλη σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου.
Οι προσπάθειες όλων των συντελεστών της παράστασης - για την όσο το δυνατόν καλύτερη προσέγγιση ενός δύσκολου εγχειρήματος - ανταμείφθηκαν από το αποτέλεσμα. Η χορωδία με συνοδεία ορχήστρας, παρουσίασε με εξαιρετικό τρόπο τα τραγούδια της παράστασης, συμβάλλοντας και αυτή με τον καλύτερο τρόπο στην επιτυχία της.
Συγχαίρω προσωπικά όλα τα μέλη της χορωδίας, τα μέλη της ορχήστρας και φυσικά όλους τους παράγοντες (ηθοποιούς, χορευτική ομάδα, τραγουδιστή) καθώς και τον Αχιλλέα Μπαντανά για τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης.
Η παράσταση θα επαναληφθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 2017 στον πολυχώρο Φουγάρο, στο Ναύπλιο.

Ο Μαέστρος
Θεοδόσης Αντωνιάδης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ