ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Γιώργος Ψυχογιός: Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια ώστε ο Πανναυπλιακός να επανέλθει εκεί που πρέπει να βρίσκεται

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:40:00 μ.μ. |
Γιώργος Ψυχογιός: Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια ώστε ο Πανναυπλιακός να επανέλθει εκεί που πρέπει να βρίσκεται
 Επειδή μερικές φορές τα αυτονόητα είναι δυσκολότερο να γίνουν κατανοητά από τα εξηγήσιμα, αισθανόμαστε την ανάγκη, απευθυνόμενοι στον φίλαθλο κόσμο του Ναυπλίου, να πούμε κάποια αυτονόητα πράγματα .Έτσι ,για να φρεσκάρουμε την μνήμη των παλαιοτέρων και να γίνει αντιληπτό από τους νεότερους το μέγεθος του Πανναυπλιακου ,το βάρος του ονόματος του.

Ιδρύθηκε το 1924 και εδώ και 93 χρόνια είναι η πρώτη ομάδα της πόλης , αυτή που την εκπροσωπεί ,αυτή που είναι συνυφασμένη με το Ναύπλιο .Είναι η ομάδα που την ξέρει όλη η Ελλάδα ,από την Αλεξανδρούπολη ως την Κρητη.Ειναι τελικά ένα κομμάτι της ιστορίας της πολης του Ναυπλίου.
Είναι χιλιάδες αυτοί που έκτισαν, λιθαράκι-λιθαράκι ,την ιστορία και την Πανελλήνια αναγνώριση του Πανναυπλιακου .

Ποιους να πρωτοαναφέρεις ………Ανδρωνης, Ηλιαδης, Κοτιτσας, Καταποδης, Κεφαλας, Κολιγκιωνης, Ντοκος, Νονης, Φρατζογλου, Κανελακοπουλος Σαρρης, Καλκουνος, Μαρκονιδης, Μαγκαφας, Χουνταλας, Μπαλασκας, Αραπιτσας, Κυριακιδης, Ιορδανιδης, Καραβιδας, Χορμης, Αντωνοπουλος, Πλιατσιγκας, Μπομπος, Φρισυρας, Ταμπουρατζης, Κυρακης, Σταυροπουλος, Κουτρης, Πατερμαλης, Ευσταθιου…… 

Να πούμε για παράγοντες…… Τομπρας, Τσιποκας, Τριανταφυλλου,  Φλουδας, Κουτσογιαννης,Τσιριμωκας, Παθιακακης…. 

Να πούμε για τα αξέχαστα μπαράζ της Ν.Σμυρνης και της Κορίνθου ,για τις ομηρικές μάχες με την άλλη μεγάλη ομάδα του νομού τον Παναργειακο,την αήττητη άνοδο από την Δ΄Εθνικη στην Γ ‘ το 1991… Όλα στο ίδιο γήπεδο ,στα ίδια αποδυτήρια.

Αυτά είναι μια ελάχιστη αναφορά στην πολύχρονη ιστορία του Πανναυπλιακου. Χρειάζονται τόμοι για να γραφτούν με λεπτομέρειες όλα όσα έκτισαν την ιστορία του το όνομα του.Και από όλα αυτά δικαιολογείται απόλυτα και το σήμα της ομάδας ,το κανόνι.

Αυτά είναι τα αυτονόητα που χρειάζεται να τονιστούν ,αν χρειαστεί και άλλες φορές, μέχρι να γίνουν αντιληπτά .Και βεβαία δεν μπορεί κανένας να αλλάξει την ιστορία ,να την παραμερίσει ,να την απαξιώσει . Επίσης αυτονόητο., Καλημερης, ερρακης…..Να πούμε για προπονητές…. Καρποδινης, Βαλλιανος, Γκαιτατζης, Καψης, 

Να αναφερθούμε με δυο λόγια και στο σήμερα. Παραλάβαμε την ομάδα πέρσι τον Ιούλιο, μετά από τρεις άκαρπες Γενικές Συνελεύσεις , αφού δεν ενδιαφέρθηκε κανένας ,μια ημέρα πριν η απερχόμενη διοίκηση να παραδώσει την σφραγίδα στο Πρωτοδικείο κάτι που σήμαινε ολοκληρωτική διάλυση της ομάδας .

Μέχρι τότε ,αλλά και στην συνέχεια ,δεν είχε ενδιαφερθεί για τις τύχες του συλλόγου κανένας απολύτως. Να διευκρινίσουμε, όταν λέμε παραλάβαμε την ομάδα εννοούμε δυο δελτία παικτών και καμία μπάλα. Κάναμε τιτάνια προσπάθεια να στήσουμε την ομάδα εξ αρχής.

Μόνοι μας ,χωρίς καμία βοήθεια από κανένας .Συγκυρίες λάθη δικά μας και κυρίως τραγικές επιλογές μας γενικότερα είχαν σαν αποτέλεσμα την θέση που βρίσκεται σήμερα ο σύλλογος . 

Συναισθανόμενοι λοιπόν το βάρος και την ευθύνη που μας αναλογεί ,θα κάνουμε κάθε προσπάθεια ,όσος χρόνος και αν χρειαστεί ,προκειμένου το ιστορικό σωματείο να επανέλθει εκεί που πρέπει να βρίσκεται, με συμπαραστάτες μας τους υγιείς φιλάθλους μας αυτούς που αγαπούν πραγματικά και πονάνε την ομάδα

Δ.Σ.Πανναυπλιακού
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ