ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Αργολίδα: Χειροπέδες σε τρεις καλλιεργητές κάνναβης στην Προσύμνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:49:00 π.μ. | |
Αργολίδα: Χειροπέδες σε τρεις καλλιεργητές κάνναβης στην Προσύμνη
  Μέσα σε μια δασική έκταση στην Προσύμνη του Δήμου Άργους- Μυκηνών στην Αργολίδα είχαν δημιουργήσει έναν εκχερσωμένο χώρο στον οποίο καλλιεργούσαν μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία, τρεις Έλληνες κάτοικοι Αργολίδας.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος με την φυτεία εντοπίστηκε κατά την διάρκεια εξερεύνησης στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης αστυνομικών της Ασφαλείας, οι οποίοι ξερίζωσαν τα συνολικά 57 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός ως 2,30 μέτρων και κατέσχεσαν διάφορα αντικείμενα για την καλλιέργεια.

Από τα στοιχεία που βρήκαν, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των τριών δραστών και αμέσως συνελήφθησαν ένας 49χρονος και ένας 57χρονος, ενώ ένας 35χρονος αναζητήθηκε και συνελήφθη αργότερα. 
 
Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των καλλιεργητών και σε ένα όχημα της ιδιοκτησίας τους, βρέθηκαν άλλα τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,80 μέτρου, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 113 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ