ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: 44η επέτειος από την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:39:00 π.μ. | |
Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: 44η επέτειο από την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου
ΦΤΩΧΕΙΑ - ΠΟΛΕΜΟΙ – ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ
Στο φόντο των επικίνδυνων εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή μας, της βαθύτερης εμπλοκής της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και αντιθέσεις, μετά και την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ, η φετινή επέτειος του Πολυτεχνείου αναδεικνύει την ανάγκη να δυναμώσει η πάλη του λαού ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τη συμμετοχή της χώρας, ενάντια στο ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα που γεννάει φτώχεια, εκμετάλλευση, πολέμους και προσφυγιά.


Καλούμε  σε αγωνιστική συγκέντρωση στο Ναύπλιο, για την 44η επέτειο από την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου, με αντιμονοπωλιακά - αντικαπιταλιστικά αιτήματα και περιεχόμενο,

Παρασκευή 17 Νοέμβρη, στις 6.00 μ.μ., στην Πλατεία Καποδίστρια, στο Ναύπλιο.

Η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα, η νεολαία, δεινοπαθούν κάτω από τα αλλεπάλληλα αντιλαϊκά μέτρα, το φόρτωμα των βαρών της καπιταλιστικής κρίσης στις δικές τους πλάτες. Η χώρα μας εμπλέκεται, ολοένα και περισσότερο, στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει βαριές ευθύνες, γιατί και με τη συμφωνία των άλλων αστικών κομμάτων, παραχωρεί τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις, το σύνολο των υποδομών και τις ένοπλες δυνάμεις για να εξυπηρετηθούν οι επιδρομές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην περιοχή μας. Ονομάζει «γεωστρατηγική αναβάθμιση» τη μετατροπή της χώρας σε ορμητήριο θανάτου και θέτει σε μεγάλους κινδύνους το λαό προς όφελος των εγχώριων και διεθνών επιχειρηματικών ομίλων.
Απαιτούμε την απεμπλοκή της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ.
Πετάμε έξω από τις γειτονιές μας όσους αναπολούν τη χούντα, την εξυμνούν, όπως οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, που κρύβουν ότι ήταν ένα καθεστώς τρόμου, με φυλακίσεις, εξορίες, βασανιστήρια για το λαό. Ήταν και είναι εχθροί του λαού και των παιδιών του. Γι' αυτό και με λύσσα καταγγέλλουν τους αγώνες μας σήμερα για δουλειά και ζωή με δικαιώματα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας σταματήσουν.
Δεν θα τους περάσει!
Οι φασίστες, ως μαντρόσκυλα του κεφαλαίου, είναι στην ίδια όχθη με όσους υπηρετούν τον καπιταλισμό και απέναντι από την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. Κινήσεις των φασιστών, όπως η συνάντηση του Πακιστανού πρέσβη με τον Ν. Μιχαλολιάκο, την ίδια στιγμή που τρομοκρατούν Πακιστανούς εργάτες, που τις νύχτες κυνηγάνε, ξυλοκοπούν και δολοφονούν μετανάστες, διωγμένους από τη φτώχεια και τους πολέμους, εντάσσονται σε μια σειρά εξελίξεων που δείχνουν ότι επιδιώκουν να φιλοτεχνήσουν ένα πιο «ήπιο» προφίλ, ώστε να παίξουν αναβαθμισμένο ρόλο για λογαριασμό του κεφαλαίου.
Οι ναζί εγκληματίες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα με τα αφεντικά και τα επιτελεία τους, σε αντίθεση με την εργατική τάξη και τη φτωχολογιά.
  • Έξω οι φασίστες της Χρυσής Αυγής από τις γειτονιές και τα σχολεία.
  • Να κλείσουν τώρα όλες οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις στην Ελλάδα.
  • Καμία συμμετοχή - καμία εμπλοκή της Ελλάδας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους ενάντια στους λαούς. Καμία αλλαγή συνόρων.
ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ


ΕΚ ΤΟΥ  Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ