ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Για πρώτη φορά μετά από 53 χρόνια ο Παναγιώτης Παπαβασιλείου απών από τον κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:06:00 μ.μ. | |
Για πρώτη φορά μετά από 53 χρόνια ο Παναγιώτης Παπαβασιλείου  απών από τον κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας
 Ο αιώνιος έφηβος του νομού Αργολίδας, ο γνωστός σε όλη την Ελλάδα δρομέας Παναγιώτης Παπαβασιλείου θα απουσιάζει από τον αυριανό κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο άνθρωπος που έχει οργώσει όλη την Ελλάδα με τα πόδια του, ο άνθρωπος που έχει τερματίσει σε πάνω από 60 Μαραθωνίους και σε χιλιάδες άλλους αγώνες, ο αγαπητός από χιλιάδες δρομείς της Ελλάδας, αυτός που ήταν εμπνευστής και παράδειγμα για όλους τους δρομείς της Ελλάδας, αυτός που έδινε κουράγιο, δύναμη και ελπίδα στα δύσκολα επίπονα χιλιόμετρα των Μαραθωνίων με την ακαταμάχητη αντοχή του, τη δύναμή του, τη λεβεντιά του, τα αστεία του και το χαμόγελό του, με τη γαλήνια μορφή του, δυστυχώς για όλους εμάς τους χιλιάδες Μαραθωνοδρόμους της Ελλάδας δε θα είναι μαζί μας την Κυριακή το πρωί στο Μαραθώνα. Για πρώτη φορά μετά από 53 χρόνια, μετά από πάνω από μισό αιώνα, ο Παναγιώτης στα 77 του χρόνια, δε θα είναι στη γραμμή εκκίνησης του Μαραθωνίου.
Ο αγαπημένος μας φίλος, που το φετινό Σεπτέμβριο, έφτασε μέχρι τη μακρινή Αυστραλία και έτρεξε στον ημιμαραθώνιο της Αυστραλίας, λόγω κάποιου προβλήματος με την υγεία του βρίσκεται σε νοσοκομείο στην Αθήνα. Ευχόμαστε στον αγαπητό μας φίλο Παναγιώτη γρήγορα να γίνει καλά και βέβαια γρήγορη επάνοδο στο αγαπημένο του τρέξιμο.

Φίλε Γερο- Πάνο, πιστεύοντας ότι εκφράζω το σύνολο των δρομέων της Ελλάδας και μιλώντας εκ μέρους όλων των Μαραθωνοδρόμων της πατρίδας μας σου λέω ότι αύριο το πρωί στο Μαραθώνα θα είσαι και εσύ εκεί, θα είσαι στη σκέψη μας και στο μυαλό μας, θα μας συντροφεύουν η μαχητικότητά σου, η αγωνιστικότητά σου, το πνεύμα σου και η άγια μορφή σου.

Αύριο θα τρέχουμε για σένα Παναγιώτη. Και ευχόμαστε και είμαστε σίγουροι για αυτό, ότι του χρόνου θα είσαι και εσύ εκεί, υγιής και σιδερένιος και πιο δυνατός από πριν. Εκεί στην εκκίνηση της κλασσικής, στα άγια χώματα του Μαραθώνα.

Με πολλή αγάπη, εκ μέρους όλων των δρομέων της Ελλάδας, ο φίλος σου

Καρανάσιος Στέλιος



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ