ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Τρομακτικό περιστατικό στο Άργος: Ζευγάρι ηλικιωμένων ζει στον ίδιο χώρο με 20 σκυλιά - Απίστευτη δυσωδία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:20:00 π.μ. | |
Τρομακτικό περιστατικό στο Άργος: Ζευγάρι ηλικιωμένων ζει στον ίδιο χώρο με 20 σκυλιά - Απίστευτη δυσωδία
 Σε ένα απίστευτο περιστατικό κλήθηκε να επέμβει πλήρωμα του ΕΚΑΒ στην Αργολίδα σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στην οδό Πυργέλας στην πόλη του Άργους.


Η κλήση που έλαβαν ήταν για παραλαβή από το σπίτι της και μεταφορά μια ηλικιωμένης με παθολογικά προβλήματα υγείας που ζεί μαζί με τον επίσης ηλικιωμένο σύζυγό της.

΄'Οταν όμως το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο αυτό που αντίκρισε ξεπερνούσε ακόμη και την φαντασία τους, καθώς στο σπίτι που βρισκόταν η ηλικιωμένη ήταν πλημμυρισμένο από τα  κόπρανα 20 σκυλιών που ζουν στον ίδιο χώρο με το ζευγάρι ηλικιωμένων και η δυσωδία ήταν αβάσταχτη.

Το πλήρωμα παρόλα αυτά έκανε ενέργειες για να εισέλθει στην οικία αλλά ο άνδρας της ηλικιωμένης αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα, καθώς όπως καταγγέλλουν οι γείτονες που διαμαρτύρονταν κατά την διάρκεια της επιχείρησης μεταφοράς, έχει να ανοίξει 20 χρόνια και τους υπέδειξε το παράθυρο.

Το ΕΚΑΒ ειδοποίησε την  αστυνομία και την πυροσβεστική υπηρεσία όπου κατέφθασε, εισήλθε εσωτερικά της οικίας με μάσκες οξυγόνου και τελικά κατάφερε και μετέφερε την γυναίκα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι γείτονες κάνουν λόγο για απίστευτη βρώμα και άθλιες συνθήκες που επικρατούν στην συγκεκριμένη οικία και ζητούν την παρέμβαση των Υπηρεσιών υγιεινής και του εισαγγελέα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ