ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:31:00 π.μ. | | |
Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο
  Για τις 11 Ιανουαρίου ορίστηκε η ρεβάνς του αγώνα Κυπέλλου του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

* Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Σπάρτη απ’ την Αναγέννηση Καρδίτσας, για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

* Στις 7 Ιανουαρίου θα δώσει το επόμενο παιχνίδι η Σπάρτη για το πρωτάθλημα. Θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τον Αιγινιακό. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 3 μ.μ.

* Ο διεθνής Μεσσήνιος αμυντικός, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, πραγματοποίησε κίνηση κοινωνικής προσφοράς. Παρέδωσε 25 αλεξίσφαιρα γιλέκα στην ομάδα ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

*Εβδομάδα άδειας για τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης. Η επιστροφή στις προπονήσεις είναι για τις 28 Δεκεμβρίου.

* Στις 27 Δεκεμβρίου πρόκειται να διεξαχθεί η έκτακτη γενική συνέλευση του Παναργειακού. Η συνέλευση θα γίνει στο 1ο Γυμνάσιο Άργους και είναι να αρχίσει στις 7 το απόγευμα. Στόχος η επίτευξη διοικητικής λύσης. Θυμίζουμε, ότι η διοίκηση έχει εκφράσει δημόσια την πρόθεσή της να αποχωρήσει απ’ τα διοικητικά του σωματείου.

* Αβεβαιότητα επικρατεί στην Καλαμάτα, μετά την γνωστοποίηση της πρόθεσής του να παραιτηθεί από πρόεδρος, για λόγους υγείας, ο Σταύρος Παπαδόπουλος. Εχει προγραμματιστεί έκτακτη γενική συνέλευση.

* Στις 7 Ιανουαρίου θα παίξει ο Αστέρας Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννενα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

* Ενισχύεται ο Πέλοπας Κιάτου στην προσπάθειά του να παραμείνει κατηγορία. Απέκτησε ήδη τους Ραχίμ, Μανιώτη και Παπουτσή.

* Αγώνας δρόμου αγιοβασίληδων θα γίνει στο Δήμο Τριφυλίας Μεσσηνίας, στις 30 Δεκεμβρίου.

* Με τον ΠΑΟΚ θα παίξει ο Διομήδης Άργους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών.

* Σήμερα Σάββατο, στις 3 μ.μ. στο κλειστό της Τέντας Καλαμάτας, θα γίνειαγώνας μπάσκετ μεταξύ των κλιμακίων παίδων της Μεσσηνίας και της Αρκαδίας.

* Τιμήθηκε χθες απ’τον ΠΣΑΤ, ο Ηλίας Πουρσανίδης(ζει και εργάζεται εδώ και χρόνια στο Ναύπλιο) για την κοινωνική του προσφορά και την αλληλεγγύη που έχει δείξει με όλες τις πρωτοβουλίες του, το τελευταίο διάστημα.

* Δύο Σενεγαλέζοι δοκιμάστηκαν τις προάλλες στον Αστέρα Τρίπολης. Περιμένουμε εξελίξεις και με τα θέματα των αποχωρήσεων.

* Φαίνεται ότι ο Δήμος της Τρίπολης, εξασφάλισε ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ για την αλλαγή του ελαστικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο.

* Σήμερα διεξάγεται ο 5ος ορεινός ημιμαραθώνιος δρόμος στο Καστόρι Ταυγέτου Λακωνίας. Λόγω των χιονοπτώσεων, άλλαξε η διαδρομή.

* Δύο Σενεγαλέζοι δοκιμάστηκαν τις προάλλες στον Αστέρα Τρίπολης. Περιμένουμε εξελίξεις και με τα θέματα των αποχωρήσεων.

* Νίκησε ο Αρκαδικός στο μπάσκετ της Α2 ανδρών μετά από καιρό. Κέρδισε τον Εθνικό και έχει πλέον 2 νίκες. Ωστόσο, για να σωθεί, χρειάζεται νέες υπερβάσεις και φυσικά, κάποιες ενισχύσεις στο ρόστερ του.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ