ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:48:00 μ.μ. | | |
Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Για ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης, για έναν μεσοεπιθετικό, από ομάδα Β Εθνικής Αργεντινής, κάνουν λόγο αναρτήσεις και δημοσιεύματα αθλητικού περιεχομένου.


* Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, μετά και το τέλος της Χριστουγεννιάτικης άδειας. Έγιναν αιματολογικές εξετάσεις.

* Σε καμπ προετοιμασίας στο Λουτράκι Κορινθίας, βρίσκεται αυτές τις ημέρες η εθνική εφήβων του βόλει εν’ όψει των προκριματικών αγώνων για το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα. Στο Λουτράκι, βρίσκεται και η Εθνική Παίδων για προετοιμασία εν’ όψει των προκριματικών για το Ευρωπαικό.

* Έγινε το προπονητικό καμπ για ιστιοπλόους σκαφών τύπου όπτιμιστ, στην Κορινθία. Το οργάνωσε ο Ιστιοπλοικός Όμιλος Σικυωνίων και το στήριξε η Ομοσπονδία.

* Το 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά, βόλει κορασίδων, θα διεξαχθεί αυτές τις ημέρες στο Ναύπλιο, με πρωτοβουλία του σωματείου της Αλκυωνίδας. Συμμετέχει ο Πανναξιακός και ο Πανιώνιος.

* Στις 3 Ιανουαρίου, στο Κουκούλι της Πάτρας, θα γίνει το παιχνίδι της Παναχαικής με τον Παμβοχαικό για το πρωτάθλημα βόλει ανδρών. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 7 μ.μ.

* Αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό θα πραγματοποιήσει η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της Σπάρτης στο ποδόσφαιρο. Παρελθόν αποτελούν ήδη για την ομάδα κάποιοι δανεικοί του Αστέρα Τρίπολης.

* Νέα άτομα θα μπουν στην διοίκηση του Παναργειακού, ώστε όλοι μαζί, να μπορέσουν να συλλέξουν χρήματα για να βγει η χρονιά. Έχει ήδη δημιουργηθεί οικονομική επιτροπή και κάποια χρήματα θα μοιραστούν στους παίκτες, ενώ θα γίνει προσπάθεια να εμπλουτιστεί το υλικό για να βγει χωρίς προβλήματα η χρονιά. Συγχρόνως, θα γίνουν και εγγραφές νέων μελών.

* Σήμερα η διοικητική συνάντηση των παραγόντων της Σπάρτης για να ληφθούν αποφάσεις για όλα τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ

* Αλλαγές στο έμψυχο υλικό του Κιβερίου αυτές τις ημέρες. Έφυγαν ήδη οι Γκάτσης, Λαζάρου, Τσακανίκας. Τον καλό επιθετικό Δημήτρη Βεζιρτζόγλου πήρε το Κιβέρι.

* Πάνω από πέντε είναι ήδη οι μετεγγραφές του Πέλοπα Κιάτου, στην προσπάθεια της ομάδας της Κορινθίας, να παρουσιάσει ένα, εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο στο β γύρο του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Τελευταίο απόκτημα, ο Αλέξης Παινέσης.

* Στις 6 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει και πάλι η Α Κατηγορία ποδοσφαίρου της Αργολίδας.

* Η Ερμιονίδα, διαφοροποιεί και αυτή το ρόστερ της, αφού κάποιοι παίκτες ήδη έφυγαν. Εν’τω μεταξύ, για το Κύπελλο Αργολίδας, πρόσφατα κέρδισε με 2-0 το Λυγουριό και προκρίθηκε.

Στους Μολάους Λακωνίας βρίσκεται ήδη η εθνική κορασίδων του βόλει για προετοιμασία εν’ όψει των αγώνων που έχει να δώσει για το Ευρωπαικό που θα γίνει στην Ουκρανία, 4 με 6 Ιανουαρίου. Η εθνική θα είναι στους Μολάους μέχρι τις 3 Ιανουαρίου.

Πρωτοχρονιάτικος αγώνας δρόμου με αγιοβασίληδες θα γίνει στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, στις 30 Δεκεμβρίου.

Στις 14 Ιανουαρίου, ο ΑΠΣ Καλλισθένης, διοργανώνει τον 5ο Ημιμαραθώνιο του Ευρώτα Λακωνίας, καθώς και παράλληλους αγώνες, 10, 5 και ενός χιλιομέτρου.

* Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος ήταν ο νικητής στον αγώνα του Ταυγέτου που έγινε πρόσφατα, ενώ στις γυναίκες, πρώτευσε η Λεμονιά Δουβίνοφ.

Με επιτυχία έγινε μέσα στα Χριστούγεννα, το γνωστό 3 με 3 του Αρκαδικού στο μπάσκετ. Να ενισχυθεί η ομάδα, με παίκτες, ετοιμάζει η διοίκηση του Αρκαδικού.

Στο 34ο τουρνουά Χριστουγέννων, παίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ», στις Σέρρες, μετέχει ο νεαρός μπασκεμπολίστας του Αρκαδικού, Γιώργος Χωματάς, αλλά και δύο παιδιά της Καλαμάτας 80.

* Στις 4 Μαρτίου θα γίνει ο 1ος Μαραθώνιος του Ναυπλίου.

* Το έπαθλο «Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους», πήρε πρόσφατα ο Ηλίας Πουρσανίδης, στην ειδική εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων, του ΠΣΑΤ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ