ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Διαμαρτυρία στην εφορία του Άργους για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:48:00 π.μ. | |
Διαμαρτυρία στην εφορεία του Άργους για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
 Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου 2018, στην ΔΟΥ Άργους ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις που ξεκινούν σήμερα.

Στην διαμαρτυρία συμμετείχαν αγρότες, εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι και μέλη του ΠΑΜΕ από σωματεία και φορείς της Αργολίδας.
Οι συμμετέχοντες στην παράσταση διαμαρτυρίας έκλεισαν συμβολικά την είσοδο της εφορίας και ανάρτησαν πανό.

Σε ανακοίνωση τους ανέφεραν:

Η κυβέρνηση, τα αρπακτικά των Τραπεζών και οι μεγαλοεπιχειρηματίες θέλουν να βγάλουν στο σφυρί τους κόπους μιας ζωής των αγροτών και κτηνοτρόφων, όλων των λαϊκών οικογενειών. Θέλουν να αρπάξουν τα σπίτια μας, τα χωράφια, τις λαϊκές περιουσίες, όλο μας το βιος, να αφήσουν εμάς και τις οικογένειές μας κυριολεκτικά στο δρόμο. 
Δεν πρέπει να μην τους αφήσουμε να κάνουν πράξη τα σχέδιά τους. Να αντιδράσουμε μαζικά και μαχητικά, μαζί με τους εργάτες, τους αυτοαπασχολούμενους, όλους τους εργαζόμενους που θίγονται από αυτούς τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς.

Καμιά κατάσχεση πρώτης, δεύτερης κατοικίας ή χωραφιού από δάνεια που βρίσκονται στο "κόκκινο", συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000 ευρώ. Διαγραφή των τόκων και "κούρεμα" του κεφαλαίου σε ποσοστό 30% για επαγγελματικά δάνεια μέχρι 200.000 ευρώ .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ