ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Ισχυρή καταιγίδα τις μεσημεριανές ώρες στη Αργολίδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:36:00 μ.μ. | |
Ισχυρή καταιγίδα τις μεσημεριανές ώρες στη Αργολίδα (βίντεο)
 Ισχυρή ηταν η καταιγίδα που σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου στην περιοχή του Ναυπλίου και τη νότια Αργολίδα.

Από την δυνατή νεροποντή και τον αέρα οδηγοί αναγκάστηκαν να ακινητοποιήσουν τα οχήματά τους στην Επαρχιακή οδό Άργους - Ναυπλίου καθώς δεν έβλεπαν από το πολύ νερό.
Σε αρκετά σημεία του οδοστρώματος συγκεντρωθηκαν μεγάλες ποσότητες υδάτων, ενώ ευτυχώς η μπόρα δεν κράτησε πολύ και έτσι τα νερά υποχώρησαν σύντομα.
Η καταιγίδα κατευθύνθηκε νοτιοανατολικά και μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκαν προβλήματα στις περιοχές που έπληξε, ενώ σε συνδυασμό με την βραδινή ισχυρή βροχόπτωση αρκετές καλλιέργειες στον αργολικό κάμπο έχουν πλημμυρίσει. 
Ενδεικτικές είναι οι εικόνες και το βίντεο από την περιοχή Καραθώνα:
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού αναμένεται να χιονίσει στα ορεινά και σταδιακά και σε ημιορεινές περιοχές κυρίως της κεντρικής χώρας (πάνω από τα 800 μέτρα). Κακοκαιρία προβλέπεται και από το βράδυ της Κυριακής και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Τη Δευτέρα, εκτός από τις παραπάνω περιοχές τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη την υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα που θα είναι ιδιαίτερα έντονα από το απόγευμα και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ