ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Ποιος σαμποτάρει το Ναύπλιο με τις πινακίδες; - Μόνο με GPS μπορεί να φτάσει τουρίστας στην πρωτεύουσα της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:45:00 π.μ. |
Ποιος σαμποτάρει το Ναύπλιο με τις πινακίδες; - Μόνο με GPS μπορεί να φτάσει τουρίστας στην πρωτεύουσα της Αργολίδας
 Επιστολή διαμαρτυρίας 250 κατοίκων του Ναυπλίου κοινοποιήθηκε στην Ολυμπία Οδό, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο Υπουργείο Μεταφορών, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου και στην Αντιπεριφέρεια Αργολίδας για την απουσία κατευθυντήριων πινακίδων προς Ναύπλιο στην εθνική οδό Κορίνθου Πατρών 

Αναλυτικά η επιστολή των κατοίκων:

"Αξιότιμοι κύριοι,


Σας ενημερώνουμε για κάτι πρωτόγνωρο που συμβαίνει, στην πόλη μας το ιστορικό ΝΑΥΠΛΙΟ (πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας) και πιθανόν να μην το γνωρίζετε.

Ερχόμενος κάποιος οδικώς από την Αθήνα προς το Ναύπλιο, στην Εθνική οδό στην Κόρινθο υπάρχει κόμβος (ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΠΑΤΡΩΝ) και λίγο πριν την διασταύρωση η σήμανση αναφέρει σε πράσινες πινακίδες το εξής:

Δεξιά η πινακίδα αναφέρει: Αρχαία Κόρινθος – Πάτρα, και η Αριστερή αναφέρει: Τρίπολη – Καλαμάτα.
Στο ίδιο περίπου σημείο υπήρχε πινακίδα με την ένδειξη ΝΑΥΠΛΙΟ – ΤΡΙΠΟΛΗ.

Μυστηριωδώς η συγκεκριμένη πινακίδα αφαιρέθηκε (άγνωστο από ποιόν) με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί ερχόμενοι από την Αθήνα και άλλες πόλεις να μην βρίσκουν πινακίδα ΝΑΥΠΛΙΟ να παίρνουν την δεξιά λωρίδα και να φτάνουν στο ΚΙΑΤΟ, ακόμη και ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ.

Το φαινόμενο αυτό έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις τελευταία διότι είναι κρίμα αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν 50 χιλιόμετρα περισσότερα φτάνοντας στο ΚΙΑΤΟ και πληρώνοντας παραπάνω διόδια.

Επειδή η εποχή είναι δύσκολη είναι κρίμα πολλοί άνθρωποι να πληρώνουν πολύ ακριβότερα αυτό το ταξίδι από την αφαίρεση αυτής της πινακίδας.

Επίσης χάνονται πολλοί αλλοδαποί τουρίστες.
Παρακαλούμε όπως τοποθετηθεί ξανά η συγκεκριμένη πινακίδα στην διασταύρωση της Κορίνθου – Πατρών με την λέξη ΝΑΥΠΛΙΟ για την εξυπηρέτηση των οδηγών από ΑΘΗΝΑ προς ΝΑΥΠΛΙΑ, γενικώτερα προς ΝΑΥΠΛΙΟ, ΤΟΛΟ, ΝΕΑ ΤΙΡΥΝΘΑ, ΔΡΕΠΑΝΟ, ΑΣΙΝΗ, ΛΥΓΟΥΡΙΟ κλπ) διότι είναι άδικη η ταλαιπωρία όλων αυτών των ανθρώπων που από λάθος φτάνουν στο ΚΙΑΤΟ κλπ.

Εάν για κάποιο λόγο δεν μπορεί να τοποθετηθεί η λέξη ΝΑΥΠΛΙΟ στην συγκεκριμένη διασταύρωση, τουλάχιστον μπορεί να τοποθετηθεί εάν κάποιος κάνει λάθος και πάρει την δεξιά λωρίδα που αναφέρει προς ΚΟΡΙΝΘΟ – ΠΑΤΡΑ μετά από 3 – 4 χιλιόμετρα υπάρχει μία πράσινη πινακίδα δεξιά του δρόμου με την ένδειξη ΑΡΓΟΣ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Ακόμα και εκεί εάν τοποθετηθεί η λέξη ΝΑΥΠΛΙΟ λύνεται εν μέρει το πρόβλημα.

Επίσης πολλοί οδηγοί ερχόμενοι από ΠΑΤΡΑ και ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ στο ύψος της διασταύρωσης Πατρών – Κορίνθου πάλι δεν υπάρχει η λέξη ΝΑΥΠΛΙΟ με αποτέλεσμα να φτάνουν σε λάθος κατεύθυνση.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και ελπίζουμε να ευωδοθούν οι προσπάθειές μας. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΝΑΥΠΛΙΟ και στην εθνική οδό ΠΑΤΡΩΝ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

ΟΙ 250 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ & ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΝΑΥΠΛΙΟ (ΠΡΙΝ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΩΡΑ.


ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ & Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΕΝΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 250, ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ:


​1.ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
2.ΝΤΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
3.ΜΠΑΛΑΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
4.ΑΛΕΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
5.ΚΟΚΟΡΟΜΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ 250 συμπολίτες μας.

Παρακαλούμε να απαντήσετε εάν το αίτημα μας:

α) Γίνει δεκτό να τοποθετήσετε ξανά την πινακίδα Ναύπλιο

β) Εάν γίνει εν μέρει δεκτό (τοποθέτηση μαζί με την ένδειξη Άργος – Κόρινθος) και από Πάτρα ερχόμενος.

γ) Εάν δεν γίνει δεκτό

Υ.Γ. Η πινακίδα με την ένδειξη ΝΑΥΠΛΙΟ αφορά όλη τη ΝΑΥΠΛΙΑ (42.000 κατοίκους)."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ