ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Παρέμβαση Ανδριανού για τα συνεχιζόμενα προβλήματα στη λειτουργία της πλατφόρμας του ΥΠΕΚΑ για το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:36:00 μ.μ. | |
Παρέμβαση Ανδριανού για τα συνεχιζόμενα προβλήματα στη λειτουργία της πλατφόρμας του ΥΠΕΚΑ για το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ.
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γ. Σταθάκη με θέμα τα συνεχιζόμενα προβλήματα στη λειτουργία της πλατφόρμας του ΥΠΕΚΑ για το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Εδώ και καιρό οι μηχανικοί της χώρας ετοιμάζουν φακέλους για τους πελάτες τους που θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ. Η πλατφόρμα του ΥΠΕΚΑ είχε οριστεί να ανοίξει στις 28/02/2018, αλλά μια μέρα νωρίτερα από την καθορισθείσα ανακοινώθηκε πώς θα άνοιγε σήμερα, 08/03/2018. Εντέλει η πλατφόρμα δεν άνοιξε ούτε στη νέα ημερομηνία, ενώ σοβαρές δυσκολίες έχει και το σύστημα buildingcert που εκδίδει τα Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης.

Κατόπιν αυτού,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Πού οφείλονται τα ως άνω προβλήματα στη λειτουργία της πλατφόρμας του ΥΠΕΚΑ για το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ, με ποιες συγκεκριμένες δράσεις θα επιλυθούν και σε ποιο δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα.

Πώς θα πληροφορηθούν επίσημα οι μηχανικοί για το θέμα ώστε να ενημερώσουν με τη σειρά τους τους ενδιαφερόμενους πολίτες».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ