ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Κρίσιμη αναμέτρηση εντός έδρας του Διομήδη Άργους με τον ΠΑΟΚ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:28:00 μ.μ. | |
Έτοιμοι για την πολύ σπουδαία και κρίσιμη αναμέτρηση οι Λύκοι καθώς το Σάββατο 30 Μαρτίου στις16.30 κλειστό Ν. Κίου αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ. 

Ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας της κανονικής περιόδου στον οποίο θα κυνηγήσουν με πείσμα και πάθος το στόχο της εισόδου στην τετράδα. Θα χρειαστούν την βοήθεια μας και πάλι, το χειροκρότημα, τη θετική μας ενέργεια.
 
Όλοι μαζί να τα δώσουμε όλα, αυτό ζητούν ο αρχηγός μας και όλοι οι Λύκοι. μαζί με εμάς νιώθουν πιο δυνατοί.

Βασίλης Μάνθος (αρχηγός):

«Το Σάββατο παίζουμε ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς. Είχαμε μια σημαντική νίκη απέναντι στο Δούκα αλλά πλέον το έχουμε αφήσει πίσω. Αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες και στο πάθος της νίκης. Ελπίζω ο κόσμος να μας βοηθήσει άλλη μια φορά και να μας δώσει τη ψυχολογική ώθηση που χρειαζόμαστε.»

Μάρκο Τερλέσκι:
«Αντιμετωπίζουμε την ομάδα του ΠΑΟΚ σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με στόχο μια θέση στην 4αδα. Η ομάδα μας προέρχεται από μια εξίσου σημαντική επικράτηση κόντρα στον Δούκα και θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που κάνουμε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ειδικότερα στο δεύτερο γύρο. Καθε παιχνίδι αποτελεί πρόκληση για εμάς, δουλεύομαι εντατικά πάνω σε κάθε αντίπαλο ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Θελω για άλλη μια φορά να καλέσω τους φιλάθλους της ομάδας να είναι δίπλα μας στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της κανονικής περιόδου.»

Ορφέας Τσάκαλος:
«Μπροστά εμάς έχουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας προέρχεται από ένα σερί νικών και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Η πρόκληση είναι μεγάλη και θέλουμε τους φιλάθλους δίπλα μας, όπως κάνουν πάντα για να δώσουμε μαζί την αυριανή μάχη.»

Χριστόφορος Τσακουρίδης:
«Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια για εμάς. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα παιχνίδια που θα κριθούν ξεκάθαρα στο ποιος θα λυγίσει πρώτος και ποιος το θέλει περισσότερο. Το κακό αποτέλεσμα που είχαμε απέναντι στην έδρα του ΠΑΟΚ νομίζω μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο καθώς ήμασταν πολύ κοντά. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ είχε πιο καθαρό μυαλό τα τελευταία λεπτά και κατάφερε να πάρει τους δυο βαθμούς. Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι δεν θα επαναλάβουμε τα ίδια λάθη, θα εμφανιστούμε άκρως ανταγωνιστικοί και θα βάλουμε δύσκολα στον αντίπαλο μας. 

Το παιχνίδι για εμάς είναι το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο. Έχουμε εμφανίσει ένα διαφορετικό πρόσωπο στον δεύτερο γύρο και προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη με την ομάδα του Δούκα. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε και να διατηρήσουμε αυτό το σερί, για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.Θέλουμε τον κόσμο του Διομήδη να είναι δίπλα μας, για άλλη μια φορά, σε αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ