ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Λάμψη και πολυτέλεια στο Ναύπλιο για τα εγκαίνια του 9ου Mediterranean Yacht Show (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:58:00 μ.μ. | |
Έλενα Ράπτη
Παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27 Απριλίου τα εγκαίνια του 9ου Mediterranean Yacht Show (MEDYS), της μεγαλύτερης έκθεσης, επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής παγκοσμίως.
Το 9ο Mediterranean Yacht Show (MEDYS) άνοιξε τις πύλες του το Σάββατο 27Απριλίου με τα λαμπερά εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν στο λιμάνι του Ναυπλίου. 
Στα εγκαινια παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός, Γ. Γαβρήλος και Ανδ. Πουλάς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δ. Πτωχός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Ορφανός, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Γ. Μαλτέζος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και του τουριστικού κλάδου και φυσικά πολύς κόσμος. 
Η συγκεκριμένη διοργάνωση MEDYS, θεσμός για την πόλη του Ναυπλίου, έχει καταφέρει να βάλει στο επίκεντρο του ελληνικού τουρισμού το yachting.
Το Mediterranean Yacht Show διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού, τον Δήμο Ναυπλιέων με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και αναμένεται η φετινή διοργάνωση να είναι πιο επιτυχημένη από ποτέ.
Η πόλη του Ναυπλίου για το διάστημα 27 Απριλίου μέχρι και την 1η Μαΐου 2024 γίνεται η πρωταγωνίστρια του θαλάσσιου τουρισμού φιλοξενώντας το 9ο ΜEDYS τη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο. 
Μια έκθεση με πλήθος εντυπωσιακών, πολυτελών σκαφών αναψυχής που φέρνει κοντά brokers από κάθε γωνιά του πλανήτη, προσφέροντάς τους την δυνατότητα να δουν τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση στην Ελλάδα και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρουν.
Η διοργάνωση του Mediterranean Yacht Show έχει παγκόσμια απήχηση που προάγει τον ελληνικό τουρισμό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ