ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Στο Ναύπλιο ο Αργεντινός άσσος του Παναθηναϊκού Λούκα Βιλντόζα με την αγαπημένη του Μίλιτσα Τάσιτς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:46:00 π.μ. |
Λούκα Βιλντόζα - Μίλιτσα Τάσιτς
Μετά τη συναρπαστική νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα 15/04, ο Λούκα Βιλντόζα άδραξε την ευκαιρία για μια ρομαντική εκδρομή στο Ναύπλιο με την αγαπημένη του Μίλιτσα Τάσιτς. 

Εκμεταλλευόμενοι το ρεπό που τους χορήγησε ο προπονητής τους, Έργιν Αταμάν, το ζευγάρι αποφάσισε να ξεφύγει από την καθημερινότητα και να χαλαρώσει σε ένα από τα πιο γραφικά και ιστορικά μέρη της Ελλάδας.

Ο Βιλντόζα, μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την εκδρομή τους, στις οποίες φαίνονται να απολαμβάνουν την πανέμορφη θέα, τα γραφικά σοκάκια και τα παραδοσιακά ταβερνάκια του Ναυπλίου.
Διαφήμιση

Φαίνεται πως ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού, μετά την ένταση και το άγχος του αγώνα, βρήκε την ευκαιρία να αναζωογονηθεί και να περάσει ποιοτικό χρόνο με την αγαπημένη του, γεμίζοντας τις μπαταρίες του για τις επόμενες δύσκολες μάχες στο γήπεδο.

Η ρομαντική εκδρομή του Βιλντόζα στο Ναύπλιο αποτελεί άλλη μια απόδειξη πως, πέρα από τις αθλητικές του ικανότητες, ο άσος του Παναθηναϊκού διαθέτει και μια γοητευτική προσωπικότητα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ