ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Μαθητές του Νέου Σχολείου Αργολίδας παρακολούθησαν τον Πινόκιο στο Θέατρο Rex

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:49:00 π.μ. | |
Θεατρική παράσταση
Οι μαθητές της Α' Γυμνασίου του Νέου Σχολείου βρέθηκαν την Τρίτη 16/4/2024 στο Θέατρο Rex, στη σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» για να παρακολουθήσουν, τον Πινόκιο.

 Στην Παιδική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου ο Βασίλης Μαυρογεωργίου σκηνοθετεί την πολυαγαπημένη ιστορία του Κάρλο Κολόντι, σε μια σύγχρονη εκδοχή της από τον Κρις Κούπερ, και μας οδηγεί σε μια μεγάλη περιπέτεια που τα πάντα αλλάζουν και τα πάντα είναι δυνατά!
Το κλασικό παραμύθι που ανέθρεψε και μάγεψε δεκαετίες τώρα γενιές μικρών και μεγαλύτερων θεατών αφηγείται τις περιπέτειες μιας ξύλινης μαριονέτας, του Πινόκιο. 

Ο Αλεπού και ο Γάτος θα τον πείσει να λοξοδρομήσει από τον σχολικό του δρόμο, διαβεβαιώνει ότι αν τους ακολουθούσε μια ζωή γεμάτη περιπέτειες και ανεμέλεια τον περιμένει. 

Τίποτα όμως δεν είναι όπως του υποσχέθηκαν και ο Πινόκιο θα αναγκαστεί να περάσει από χίλια κύματα, να αντισταθεί στους πειρασμούς, να αλλάξει, να δυναμώσει και να ωριμάσει για να καταφέρει στο τέλος να βρεθεί και πάλι μαζί με τον πατέρα του, τον Τζεπέτο. 
Οι μαθητές εντυπωσιάστηκαν από την ευρηματικότητα των σκηνικών και των μηχανικών κατασκευών, καθώς και από τον πλούτο των κοστουμιών!

Στη συνέχεια, οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων, όπου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια ενδιαφέρουσα οπτική, σωματική και εκπαιδευτική εμπειρία διασκεδάζοντας με αμέτρητες οπτικές, διαδραστικές και φωτογραφικές ψευδαισθήσεις!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ