Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στο πλαίσιο της εξαιρετικής μας συνεργασίας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας ενισχύει περαιτέρω την επιχειρησιακή της ικανότητα με 9 ακόμη αστυνομικούς.
Υπενθυμίζω ότι μέσα στο 2025 με απόφαση του Υπουργού η Αργολίδα ενισχύθηκε με 25 τακτικές και έκτακτες μεταθέσεις αστυνομικών.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό και τη φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ, και βεβαίως συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τη διαρκή ενίσχυση των υπηρεσιών της Αργολίδας με επάρκεια προσωπικού για την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής.















