Τό 'να κοιτάει το Ναύπλιο, τ' άλλο τηράει το Άργος
Το τρίτο το μικρότερο τηράει τη Νέα Κίο...
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΙΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026, ΩΡΑ 19.00, στην οδό ΥΛΑ (πλησίον ΚΔΑΠ).
Το Χορευτικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου «ξαναχτυπά» και φέτος τις Αποκριές παρουσιάζοντας χορούς απ' όλη την Ελλάδα, δίνοντας αποκριάτικο χρώμα στη γιορτή του Έρωτα με περιπαιχτικά και πιπεράτα δίστιχα.Θα ακολουθήσει γλέντι για όλους, αυθόρμητο και ανοιχτό, όπως οι Μικρασιάτες συνηθίζουν .
Επιμέλεια εκδήλωσης: Θεώνη Κωτσιοπούλου, Χοροδιδάσκαλος
Γιατί στη Νέα Κίο ξέρουμε να γλεντάμε με «απλά υλικά» και καλή καρδιά!
Και όσοι θυμάστε στο περσινό ξεφάντωμα τις περιβόητες Γριές που έψαχναν τον Έρωτα και τελικά τον... βρήκαν, φέτος ήρθε η ώρα να ξεφαντώσουν οι νιές και οι νιοί, που αλλού;;;;
Στο γλέντι του ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ!!!
Μαζί μας θα είναι το Μουσικό Σχήμα "Κρουστρινγκς" καθώς και η ομάδα Κρουστών του Συλλόγου που υπόσχονται να μας κρατήσουν συντροφιά στο γλέντι με παραδοσιακά τραγούδια που όλοι αγαπάμε!
Όσο για τους εθελοντές μας, θα ψήνουν από νωρις τα σουβλάκια και με κρασί άφθονο σίγουρα θα πάνε κάτω τα φαρμάκια!
Σας περιμένουμε!!











(1).webp)

.jpg)


