ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Η "Ενημέρωση Πελοποννήσου"μαζί με το "Σήμερα":Ένα πρωτότυπο εγχείρημα!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:00:00 μ.μ. |
  Ένα μοναδικό, για όλη την Ελλάδα εγχείρημα, επιχειρούν, δύο μεγάλες καθημερινές εφημερίδες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.  

Η «Ενημέρωση Πελοποννήσου» με έδρα την Αργολίδα και το «Σήμερα» με έδρα την Κορινθία ενώνουν τις δυνάμεις τους για συνεισφέρουν στην ενημέρωση των κατοίκων της Πελοποννήσου και στην δημιουργία συνείδησης «Πολίτη της Πελοποννήσου». Του πολίτη του σήμερα. 
Στην προσπάθεια δημιουργίας ενός ευρύτερου σχήματος, δεν θυσιάσαμε την ιδιαιτερότητα των αναγκών της Αργολίδας και της Κορινθίας. Κάθε εφημερίδα, διατήρησε την αυτονομία της. Απλώς «δώσαμε τα χέρια» σε κοινές δράσεις και με κοινό μεγαλύτερο στόχο.

Οι αναγνώστες της «Ενημέρωσης Πελοποννήσου» θα μπορούν χωρίς κανένα πρόσθετο έξοδο να διαβάζουν και το «Σήμερα». Και οι αναγνώστες του «Σήμερα», την «Ενημέρωση Πελοποννήσου».

Έτσι, οι Αργολιδείς, θα πληροφορούνται τα νέα της Κορινθίας και οι Κορίνθιοι τα νέα της Αργολίδας. Το ίδιο θα γίνεται με τους Αρκάδες, τους Λάκωνες και τους Μεσσήνιους, που θα μπορούν να διαβάζουν τα νέα των περιοχών τους και αναλυτικά τα νέα της Αργολίδας και της Κορινθίας.



Το δημοσιογραφικό επιτελείο των δύο εφημερίδων σε κοινό βηματισμό, προσπάθησε να σας δώσει «δύο εφημερίδες, σε μία συσκευασία». Εσείς παραλαμβάνετε 32 πυκνογραμμένες σελίδες και κρατάτε στα χέρια σας «όλη την Πελοπόννησο».


Έχετε στα χέρια σας «μια εφημερίδα με δύο πρώτες σελίδες».

Όπως, όμως, και αν ξεκινήσετε να την διαβάζετε, πιστεύουμε πως θα την διαβάσετε μέχρι το τέλος. Και τις 32 σελίδες.

Σελίδες, πολιτικής, κοινωνίας, έρευνας, αυτοδιοίκησης, αθλητικών, αλλά και μικρών αγγελιών. Σελίδες με αρθογραφία και σχόλια που γράφονται από Πελοποννήσιους και αναφέρονται στον τόπο μας ή και σε θέματα που αφορούν όλους τους Έλληνες.

Σελίδες γεμάτες ρεπορτάζ, και αναφορές στα πρόσωπα που καθορίζουν το μέλλον της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο Ευθύμιος Κάππος του «Σήμερα» και ο Πολύδωρος Δάκογλου της «Ενημέρωσης Πελοποννήσου», εφαρμόζουν στον Περιφερειακό Τύπο, μια καινοτόμο ιδέα, απλή και αποτελεσματική, ανάλογη με αυτή του «Αυγού του Κολόμβου».


Ας μην βιαστείτε να μας κρίνετε.

Βιαστείτε όμως να μας επισημάνετε τα κενά και τις ελλείψεις

Εμείς θα προσπαθήσουμε. Κάθε μέρα και περισσότερο, σύμφωνα με τις υποδείξεις σας.

Με κοινό στόχο, η δική μας κοινή προσπάθεια, να συμβάλλει στην ένωση της Πελοποννήσου.



Υ.Γ.


Όσο για τους νοητικά καθυστερημένους που στηρίζουν την ύπαρξή τους "στον θάνατο της κατσίκας του γείτονα", τους απαντάμε με ένα πολύ αντιπροσωπευτικό σύνθημα, που είχε γράψει ένας ευφυής αναρχικός σε κάποιο τοίχο των Αθηνών: "Δεν θα πεθάνουμε ποτέ, κουφάλα νεκροθάφτη".
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ