ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση κορυφής Καμπόσου,Δράκου,Αναγνωσταρά με κρυφή ατζέντα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:37:00 μ.μ. |
Πληροφορούμεθα ότι στο Ναύπλιο και στο Αργος προχτές έγιναν συναντήσεις κορυφής. Όχι επίσημες για αυτό άλλωστε δεν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες και δελτία τύπου. Οι συναντήσεις έγιναν στα δημαρχεία Αργους και Ναυπλίου. Φωτογραφίες τραβήχτηκαν αλλά κατ εντολή έμειναν στο αρχείο.
Οικοδεσπότες οι δήμαρχοι Καμπόσος και Αναγνωσταράς. Επισκέπτης.. ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Δράκος.
Κλειστή συνομιλία και με Καμπόσο και με Αναγνωσταρά. Χωρίς συνοδεία και δημοσιογραφική κάλυψη. 
Το θέμα της συνάντησης..??
Η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων



Κινείτε και συνομιλεί. Χτυπάει πόρτες να δει πρόσωπα και του ανοίγονται άνετα. Οι Δήμαρχοι τον θέλουν κοντά τους άλλωστε έξυπνοι και διπλωματικοί για το καλό του τόπου τους ο καθένας.
Οι δημοσιότητα είναι για αυτούς που δεν παράγουν έργο αλλά μέσα από αυτήν καλύπτουν την ανυπαρξία τους. Οι κορυφαίες συναντήσεις γίνονται όταν πρέπει και όπως πρέπει. Οι δήμαρχοι το ξέρουν καλά αυτό.
Η ανθρωπογεωγραφία στην Πελοπόννησο αλλά και η φιλοσοφία της Αυτοδιοικητικής εξουσίας άλλαξε μορφή. Οι γνώστες το γνωρίζουν και δουλεύουν. Οι μη γνώστες ακόμα ψάχνουν και κολυμπάνε σε βαθιά νερά δίχως να ξέρουν και κολύμπι.
Το «φαινόμενο» Καλλικράτης τώρα ξεκινά.















http://www.report24.gr/sinantisi-korifis-kamposou-drakou-anagnwstara-stin-argolida.htm
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ