ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Μαρία Ράλλη: Για την εγκληματικότητα στην Μιδέα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:24:00 μ.μ. |

Μαρία Ράλλη

 Το πρόσφατο θλιβερό γεγονός που έλαβε χώρα στην Αγία Τριάδα, προκάλεσε την άμεση αντίδραση της δημοτικής μας παράταξης. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της Μαρίας Ράλλη, υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τον συνδυασμό  Ναύπλιο Νέα Ελπίδα στις πρόσφατες εκλογές, την οποία και αναλυτικά σας παραθέτουμε.

"Η εγκληματικότητα στην περιοχή της Μιδέας βρίσκεται στο «κόκκινο». Η αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών το απόγευμα της περασμένης Τρίτης μπροστά στο Δημαρχείο στην Αγία Τριάδα, είναι ενδεικτική μορφή που παίρνει η εγκληματικότητα στον τόπο μας με ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Είναι ιδιαίτερα ανησυχητική η κατάσταση, αφού στην περιοχή εκτός από την εμπορική κίνηση εκείνη την ώρα, υπήρχαν μαθητές που βρίσκονταν ή πήγαιναν στα φροντιστήριά τους. Επίσης, πρέπει να επισημανθεί και η εκρηκτική αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων διαρρήξεων και κλοπών που πολλοί από εμάς έχουμε πέσει θύματα. Χρειάζονται μέτρα και οργάνωση με ιδιαίτερη ευαισθησία και περίσκεψη.


Το πρόβλημα ξεκινά από πολύ ψηλά, απ’ όπου θα πρέπει να αλλάξει η γενικότερη νοοτροπία ανομίας που έχει κυριαρχήσει στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Να αναφέρουμε βέβαια ότι ήταν πάγιο αίτημα και των περασμένων Δημοτικών Αρχών η ενδυνάμωση του τοπικού αστυνομικού σταθμού της Αγίας Τριάδας. Με την ένταξή μας στον Καλλικρατικό Δήμο και με τη βαρύτητα ως Δήμος Ναυπλιέων, πιστεύω ότι μας δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε από την πολιτεία περισσότερα αιτήματα όπως για παράδειγμα την διεύρυνση της Δημοτικής Αστυνομίας της πόλης του Ναυπλίου, για να μην οδηγηθούμε στην επικράτηση ενός αφόρητου κλίματος ανασφάλειας και αβεβαιότητας."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ