ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

To site του Ναυπλίου στοιχίζει ποιο πολύ και από αυτό της Περιφέρειας Πελοποννήσου;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:02:00 μ.μ. |
 Δεν θα περίμενα κάτι καλύτερο από τον Δήμο Ναυπλίου, έτσι ήταν και έτσι θα παραμείνει, κρυφά χωρίς κανείς να γνωρίζει τίποτα με απευθείας (μεταξύ τους κουβεντούλες) αναθέσεις για κάτι τόσο σημαντικό.
 Το πρόσωπο του δήμου,του νέου Καλλικρατικού δήμου Ναυπλίου στο διαδίκτυο.Με αδιαφανείς διαδικασίες,με ποσό που ξεπερνά ακόμη και την προκήρυξη της περιφέρειας Πελοποννήσου.
 Διαβάζουμε αυτές τις μέρες σε αλλά blogs που έχουν αναδείξει το θέμα,και καλά κάνουν,(αναρωτιέμαι οι τοπικές εφημερίδες εκτός από το να τους γλύφουν δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα άλλο,για αυτό σιγά σιγά θα μας πουν αντίο) έναν διάλογο που έχει ξεκινήσει με τον Δ.Κωστούρο,τύπου ερωτήσεων-απαντήσεων. Καλό θα ήταν να δώσετε κύριε Κωστούρο στη δημοσιότητα το όνομα του ανθρώπου που έχει αναλάβει την δημιουργία του site,και τα στοιχεία αυτής της ανάθεσης,για να καταλάβουμε όλοι τι ακριβώς συμβαίνει στον δήμο.Ο κύριος αυτός προαλείφεται και για πρόσληψη παρά του Δημάρχου; διατηρεί ο εν λόγω κύριος δικό του site; πως τον επιλέξατε; τι διαπιστευτήρια εχει,το δικο του site;


Kazoylis
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ