ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Κυπελλούχος Αργολίδας 2010-2011η ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:45:00 μ.μ. |
 Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ενωση Μιδέας αναδείχθηκε κυπελλούχος Αργολίδας, νικώντας τον ΑΟ Πόρου με 1-0 στο ΔΑΚ Ναυπλίου.
 Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 35’ ο Αγγελόπουλος, σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, το οποίο παρακολούθησε αρκετός κόσμος.
 Διαιτητεύσαν οι Κόλλιας, Καραγεώργος, ΣαμπαριώτηςΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ: Κατσαούνης, Δρούλιας (46’ Μήτρου), Μπούρας, Μπόμπος, Φίλης, Καραμάνος, Αγγελόπουλος (88’ Καραγκούνης), Γκολέμης (58’ Μαρίνης), Σταυριανόπουλος, Δερμιτζάκης, Καλιαμούτος.

ΑΟ ΠΟΡΟΥ: Μαυροκορδόπουλος, Παπαδόπουλος, Καπετανκωνσταντής, Μέλλος, Σαμαράς, Κιοσσές (76’ Στάσης), Ξύδης, Σοφός (55’ Δρούγκας), Νεόφυτος, Γκολέμης (62’ Χρ.Σταύρου), Γιαννής.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Συμφώνησαν οι δυο προπονητές για την εικόνα του αγώνα, στις δηλώσεις τους στο τέλος. Πρώτος μίλησε ο προπονητής του Πόρου, Ηλίας Βουβούσας: Ηρθαμε να κάνουμε ένα παιχνίδι και το είδαμε σαν γιορτή κι ότι αποτέλεσμα έρθει. Εμείς είχαμε προβλήματα αυτή την εβδομάδα, η Ενωση είναι πιο ποιοτική ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε καλά, στο δεύτερο πέσαμε. Είμαστε ευχαριστημένοι που βρεθήκαμε σε ένα τελικό.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Μιδέας και στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια του κυπέλλου».

Στη συνέχεια ο προπονητής της Ενωσης Γιάννης Δουβίκας είπε: « Ο τελικός δεν ήταν καλός ποιοτικά. Επαιξε ρόλο το παιχνίδι με τον Παναργειακό την Κυριακή, υπήρχαν αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές μας. Το 1-0 μας έδωσε την ψυχολογία. Ο Πόρος μας δυσκόλεψε στο πρώτο μέρος να κάνουμε κατοχή μπάλας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που μετά την κούραση της Κυριακής πήραμε το κύπελλο.

Για τη συνέχεια του κυπέλλου θα δούμε την κλήρωση, το πρόγραμμα. Εμείς έχουμε όμως δύσκολο πρόγραμμα στο πρωτάθλημα».


Τις απονομές των μεταλλίων έκαναν: στους διαιτητές ο πρόεδρος της ΕΟΔ Σταύρος Κρεμαστιώτης, στην ομάδα του Πόρου ο αντιδήμαρχος κ.Ζεντέλης, στην ομάδα της Μιδέας ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη κ.Πουλάς. Το κύπελλο στην νικήτρια ομάδα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας κ.Αποστολόπουλος. Παρόντες στον τελικό από πλευράς ΕΠΣΑ τα μέλη του Δ.Σ. Γιαν. Γαλανόπουλος και Χρ.Ουλής.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ παρακάτω:















ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ