ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Από τα έξι περιπολικά τα πέντε δεν λειτουργούν στο Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:22:00 μ.μ. |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χ. Παπουτσή με θέμα το σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου εξαιτίας της μη δυνατότητας, λόγω μη έγκρισης των απαιτούμενων κονδυλίων, επισκευής βλαβών και συντήρησης των περιπολικών, που έχει ως αποτέλεσμα από τα συνολικά έξι περιπολικά τα πέντε να μη λειτουργούν. Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
«Στο Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου σήμερα από τα συνολικά έξι περιπολικά τα πέντε δεν λειτουργούν καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα επισκευής των βλαβών και συντήρησής τους λόγω μη έγκρισης σχετικών κονδυλίων.
Η εξέλιξη αυτή έχει εξαιρετικά αρνητικές συνέπειες στην προστασία της ζωής, της ασφάλειας και της περιουσίας των κατοίκων και των επισκεπτών του καλλικρατικού Δήμου Ερμιονίδας, ιδιαίτερα με δεδομένη την απομονωμένη γεωγραφική θέση της περιοχής, τη διάσπαρτη ρυμοτομία των κατοικιών και τη διαρκώς αυξανόμενη εγκληματικότητα. Τα προβλήματα αναμένεται με βεβαιότητα να ενταθούν ακόμα περισσότερο εν όψει της τουριστικής περιόδου.
Σ’ αυτές τις συνθήκες, το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου καταβάλλει σήμερα υπεράνθρωπες προσπάθειες, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή και τη σωματική του ακεραιότητα, προκειμένου να ανταποκριθεί στο καθήκον.
Τα παραπάνω προβλήματα έρχονται να προστεθούν στο σημαντικό πρόβλημα των κτηριακών εγκαταστάσεων του Α.Τ. Κρανιδίου, τo οποίo έχω θίξει με προηγούμενη σχετική Ερώτησή μου.
Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

(1) Σε ποιες συγκεκριμένες ενέργειες προτίθεται να προβεί και με ποιο δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που έχουν ανακύψει από την έλλειψη κονδυλίων στο Α.Τ. Κρανιδίου προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εκεί προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ, ώστε να μπορέσουν να επιτελέσουν το έργο του».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ