ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Με επιτυχία η θεατρική παράσταση «Μαμά Ελλάδα²»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:20:00 μ.μ. |

  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Μαμά Ελλάδα²», στο Μπουσουλοπούλειο Θέατρο Άργους, την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011, με την ευγενική χορηγία του ΟΠΑΠ και την φιλοξενία της ΔΗΚΕΠΑ του Δήμου Άργους – Μυκηνών.
 Μια δημιουργική θεατρική ομάδα που παράγει πρωτότυπα έργα με σύγχρονη γλώσσα, φιλοσοφία και χιούμορ, και φυσικά το απαραίτητο παιχνίδι με το κοινό, οι AbOvo, ξαναχτύπησαν…με τα εύστοχα κείμενα τους…. την ίδια τους τη χώρα. Το έργο «Μαμά Ελλάδα²» έγινε σημείο αναφοράς για τη χώρα μας στα ξένα ΜΜΕ : Washington Times, Le Monde, Süddeutsche Zeitung, περιοδικό Der Spiegel, κρατικό κανάλι της Δανίας DR, BBC world.


Σύλληψη – κείμενα: Γιάννης Παλαιολόγος, Γιάννης Σαρακατσάνης, AbOvo

Σκηνοθεσία: Γιάννης Σαρακατσάνης

Παίζουν: Γιάννης Γιαννούλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Βάσω Καβαλιεράτου, Μαρία Μπαλούτσου, Φάνης Παυλόπουλος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Σωσώ Χατζημανώλη, Βάσω Χελά

Μουσική: Αλέξης Ιωάννου, Θάνος Κοσμίδης, Σπύρος Μοσχούτης

Σκηνικά - Κοστούμια: Θάνος Κοσμίδης, Αγγελική Μπόζου

Φωτισμοί: AbOvo

Η δημιουργικότητα, ο επαγγελματισμός, το καλό χιούμορ, η ερμηνευτική ζωντάνια, εκπλήσσουν ευχάριστα τους ¨αγαπημένους ανθρώπους¨ του συμπολίτη μας ηθοποιού Φάνη Παυλόπουλου.

Πολλοί φίλοι του θεάτρου παρακολούθησαν με ιδιαίτερη χαρά την ερμηνεία του Φάνη Παυλόπουλου στην επίκαιρη πολιτική κωμωδία «Μαμά Ελλάδα²». Το Αργείτικο κοινό ενθουσιάστηκε από τη φρεσκάδα και τη δύναμη της θεατρικής απόδοσης του Φάνη Παυλόπουλου, ο οποίος για πρώτη φορά εμφανίστηκε επί σκηνής στη γενέτειρα πόλη του, το Άργος.

Ο Φάνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος. Αποφοίτησε από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας, Γιώργος Κιμούλης». Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Physical Theatre & Αρχαίας Τραγωδίας με τον Marcello Magni του Theatre de Complicite.

Κατά την διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε στην παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή με το Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας σε σκηνοθεσία Γ. Κιμούλη. Επίσης, στην παιδική παράσταση «Η Παναγία των Παρισίων» με την Επαγγελματική Παιδική Σκηνή Πνευματικού-Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας σε σκηνοθεσία Τάκη Τσαρσιταλίδη.

Από το 2005 είναι μέλος της ομάδας Abovo και συμμετείχε στις παραγωγές: «Εκεί εκεί στην κόλαση», «Με αγάπη Abovo», «Ζελόβ», «Μαμά Ελλάδα», «Μαμά Ελλάδα 2», «Το Ίδρυμα».

Στον κινηματογράφο έπαιξε στην ταινία “Illustration” (σκην. Διονύσης Χαριτόπουλος) & στην μικρού μήκους «Οδομαχία» (σκην. Χρήστος Κανάκης).





Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.

Νικόλαος Στυλ. Γκαβούνος Δημοτικός Σύμβουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ