ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Επιστολή προς τους βουλευτές της Αργολίδας από τους Αγανακτισμένους του Αργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:28:00 π.μ. | |

 Η παρακάτω επιστολή ψηφίστηκε στη συνέλευση της Παρασκευής 17/6. Επίσης αποφασίστηκε να παραδοθεί-θυροκολληθεί στα πολιτικά γραφεία των τριών βουλευτών του νομού .
Σήμερα Δευτέρα στις 20.00 θα συναντηθούμε στο θεατράκι ώστε να παραδόσουμε / θυροκολλήσουμε το ψήφισμα της συνέλευσης προς τους βουλευτές.
Από τις 19.00 θα είμαστε στον χώρο να φτιάξουμε πανό.

ΚΙΝΗΜΑ ΠΛΑΤΕΙΩΝ
Προς ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ανοιχτή Επιστολήκ.κ. Βουλευτές του νομού με την παρούσα επιστολή σάς ενημερώνουμε ότι, ενόψει της συγκυρίας στην οποία βρίσκεται η χώρα άρουμε την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο σας και σας καλούμε να μην προχωρήσετε στο ψήφισμα του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Για τους εξής λόγους:
Το πολιτικό σύστημα (στο οποίο ανήκετε με τον έναν ή τον άλλον ρόλο) έχει ΄΄χρεοκοπήσει΄΄.Φτάσατε στο σημείο να παραβιάζετε το σύνταγμα. Να εκχωρείτε εθνική κυριαρχία. Να ξεπουλάτε την δημόσια περιουσία. Να εκβιάζετε τους πολίτες με διλλήματα. Να γελοιοποιείτε τους θεσμούς με τους τακτικήσμούς σας.
Η χώρα βρίσκεται σε σημείο που καλείται να πάρει αποφάσεις για το μέλλον σε βάθος δεκαετιών. Αποφάσεις που μόνο το σύνολο των πολιτών νομιμοποιείται να παίρνει σε μια δημοκρατία.


ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ:
Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ , ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ.
ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ