ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Επίθεση μέσα από τα... κάγκελα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:12:00 μ.μ. |
 Από τις φυλακές Ναυπλίου ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε εναντίον όσων θεωρεί υπευθύνους για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου, για την τιμωρία που του επιβλήθηκε αλλά και για την προφυλάκισή του.
 «Ήμουν σίγουρος για την απόφαση. Να γίνει κάθαρση, αλλά όχι κάθαρση εντυπώσεων. Όχι κάθαρση χωρίς στοιχεία και εναντίον αθώων. Πού είναι το φταίξιμό μου; Δεν μπορούν να καταδικάζουν έναν άνθρωπο με αερολογίες. Παίρνουν ως δεδομένα αυτά, αλλά δεν παίρνουν ως δεδομένα και τη συνομιλία του Νο1 ρουφιάνου, του Νίκου Πατέρα, με τον Ψωμιάδη, που συζητούν για το πώς θα κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό Βόλου. Αφήστε τον Κούγια, ίδιος είναι και ξέραμε από την πρώτη στιγμή τι θα πει. Εκεί υπάρχουν και ονόματα και άνθρωποι συγκεκριμένοι», είπε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου. «Εγώ δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά με ό,τι έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Από την ημέρα που έγινε αυτό, έχει τελειώσει το ποδόσφαιρο για εμένα. Περιμένω τη δικαιοσύνη να δει τα πραγματικά γεγονότα. Και να αρχίσω μια νέα ζωή», είπε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος πλέον δεν νοιάζεται ιδιαίτερα για την ομάδα του. «Η απόφαση υποβιβασμού για την ομάδα είναι πέρα για πέρα άδικη και μεθοδευμένη. Υπάρχουν οπαδοί, διοίκηση, τοπικοί φορείς και πολλοί άλλοι που μπορούν να δείξουν ζήλο και ενδιαφέρον και να ασχοληθούν. Τους λέω να μη δώσουν τώρα τη μάχη και τις δυνάμεις τους να τις κρατήσουν για τα ευρωπαϊκά δικαστήρια».

«Γελοιότητες»
Άδικη θεωρεί την ποινή τού υποβιβασμού της Καβάλας ο Σταύρος Ψωμιάδης. «Υπάρχει μένος κατά της Καβάλας, αλλά δεν ξέρω από πού πηγάζει. Ίσως επειδή πηγαίνει καλά η ομάδα. Ζηλεύουν τις επιτυχημένες μεταγραφές που κάνει η Καβάλα. Οι αθλητικοί δικαστές πήραν εντολές από κάποιους. Καθοδηγήθηκαν, δεν ξέρω από ποιον μπορεί να έγινε αυτό, αλλά θα με βρει μπροστά του, όποιος κι αν είναι. Γελοία πράγματα… Εννοείται ότι θα πάμε και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Ευελπιστούμε να μη δεχτεί πιέσεις η επιτροπή εφέσεων, αλλά, αν γίνει αυτό, θα πάμε στο CAS», είπε ο πρόεδρος της Καβάλας.

Αστειεύεται…
Την ποινή εις βάρος τού Μάκη Ψωμιάδη σχολίασε ο υιός Σταύρος, αλλά κάπου ξέφυγε… «Δεν υπάρχει καμία ανάμειξή του στην ΠΑΕ Καβάλα. Δεν είπα ποτέ ότι έχει ανάμειξη. Τις μεταγραφές τις κάνω εγώ, εγώ φαίνομαι. Δεν είπα ποτέ ότι έχει τη διοίκηση της ομάδας». Όσο για το γιατί δεν έχει παραδοθεί ακόμη; «Δεν μπορώ να απαντήσω εγώ για αυτόν. Ο πατέρας μου έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ