ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ποδηλατοπορεία "αγανακτισμένων" από την Τρίπολη στο ... Σύνταγμα!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:23:00 π.μ. |
 Το Σάββατο και Κυριακή 16 & 17 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί πορεία πολιτών από όλη την Πελοπόννησο με ποδήλατα αλλά και με οποιοδήποτε άλλο μέσο επιθυμεί ο καθένας (μοτοσικλέτα, αυτοκίνητο), με αφετηρία την Τρίπολη και προορισμό την Πλατεία Συντάγματος.
Η πορεία έχει ως στόχο να αναδείξει το ζήτημα του δικαιώματος της ελεύθερης διαμαρτυρίας των πολιτών με ειρηνικά μέσα και να εκφράσει την λύπη, αγανάκτηση και προβληματισμό σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν στην Πλατεία Συντάγματος το διήμερο 28-29 Ιουνίου.
Το χρονοδιάγραμμα έχει υπολογιστεί με μέση ωριαία ταχύτητα τα 11,5χλμ/ώρα.

 Η διαδρομή του Σαββάτου 16 Ιουλίου θα έχει αφετηρία την Τρίπολη και θα καταλήξει στην Κόρινθο με τις εξής ενδιάμεσες στάσεις: Μύλοι, Ναύπλιο, Άργος, Χιλιομόδι.
 Η διαδρομή της Κυριακής θα έχει αφετηρία την Κόρινθο και θα καταλήξει στην Πλατεία Συντάγματος με τις εξής ενδιάμεσες στάσεις: Αγ. Θεόδωροι-Κινέτα-Μέγαρα-Νέα​ Πέραμος-Ελευσίνα-Ασπρόπυργ​ος.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ