ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Στην εκκλησία τα απομεινάρια του δημοτικού ραδιοφώνου Ναυπλίου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:43:00 π.μ. |
 Στην εκκλησία παραχωρείται ό,τι απέμεινε από το ραδιοφωνικό σταθμού του Δήμου Ναυπλίου, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Συγκεκριμένα, μια σειρά από μηχανήματα του σταθμού, που έκλεισε το 1999, διατίθενται μετά από αίτημα της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας προς αξιοποίηση από τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της εκκλησίας. Πρόκειται για μια κονσόλα τύπου soundcraft και δύο Mini Disk της Sony, τα οποία παραχωρούνται δωρεάν για χρονικό διάστημα τριών ετών, μέχρι τέλους Αυγούστου 2014.


Η παραχώρηση γίνεται σύμφωνα με τη νομοθεσία που επιτρέπει την παραχώρηση περιουσιακών στοιχείων του δήμου σε επιχειρήσεις και φορείς κοινής ωφέλειας, για την εκπλήρωση σκοπού που συνδέεται με την προαγωγή των τοπικών συμφερόντων ή την άμεση εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής. Η εκκλησία θα αναλάβει φυσικά τις δαπάνες συντήρησης των συσκευών αυτών για ολόκληρο το χρονικό διάστημα της παραχώρησης.

Το αίτημα της Μητρόπολης περιλαμβάνει επίσης την παραχώρηση του link και του πομπού του σταθμού στο μέλλον, όταν ολοκληρωθεί υπηρεσιακά η κατάργηση του.

Τμήμα της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου, που είχε διαφωνήσει με το κλείσιμο του σταθμού στο παρελθόν, αρνήθηκε να ψηφίσει υπέρ της εν λόγω παραχώρησης, δεδομένου ότι είναι πιθανό ο δημοτικός ραδιοσταθμός να επαναλειτουργήσει.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ