ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

2011 Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Μαχητικών Τεχνών.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:24:00 π.μ. |
 Για Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα στο Ναύπλιο στις 12 και 13 Νοεμβρίου.Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από τα σωματεία του choy lee fut kung-fu κα ανήκει στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κουνγκ-Φου.

Το Αγωνιστικό Πρόγραμμα του πρωταθλήματος, περιλαμβάνει κατηγορίες Ταολού, Σέμι Κόντακτ, Τσινγκντά και Τεχνικών Αυτοάμυνας .Για ένα διήμερο η πόλη του Ναυπλίου μάς θα είναι το κέντρο των Μαχητικών αθλημάτων με αθλητές υψηλής κατάρτισης.

Πρόγραμμα πρωταθλήματος

To Σάββατο το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί με τις κατηγορίες των φορμς, όπλων και των τεχνικών αυτοάμυνας. Το πρώτο μέρος της ημέρας θα τελείωση στις 14:οο.

 Στις 14:30 θα προσέλθουν οι αθλητές του Τσίντα όπου και θα τους εξετάσει ο ιατρός του αγώνα για να εγκρίνει τη συμμετοχή τους. Το Τσίντα είναι ένα αγώνισμα που επιτρέποντα όλα τα χτυπήματα
(γροθιές, κλωτσιές ) σε light μορφή, αλλά επιτρέπονται και οι ρίψεις . Η διάρκεια των αγώνων είναι
τρεις γύροι του 1,5΄ . Στις 16:00 θα ξεκινήσει το αγώνισμα του Τσίντα και θα τελειώσει στις 19:30.

 Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το αγώνισμα του Σέμι Κοντακτ,όπου και περιμένουμε τον κύριο όγκο των αθλητών. Η έναρξη θα γίνει στις 9:30 το πρωί και η λήξη θα πραγματοποιηθεί στις 19:00. Τέσσερεις αγωνιστικοί χώροι θα υπάρχουν στο στάδιο όπου θα αγωνίζονται αθλητές όλων των κατηγοριών ταυτόχρονα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ