ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισής του Μπέου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:44:00 μ.μ. |
 «ΟΧΙ» είπε η Δικαιοσύνη στον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος είχε κάνει αίτηση αποφυλάκισης από τις 27 Ιουλίου, καθώς κρατείται για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.

Υστερα από σχεδόν 90 μέρες σιωπής, το τριμελές Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, με βούλευμά του, που εκδόθηκε χθες, απέρριψε την αίτηση του κατηγορουμένου, ο οποίος θα παραμείνει στις φυλακές Ναυπλίου, όπου είχε οδηγηθεί από τις 28 του περασμένου Ιουνίου, μετά την προφυλάκισή του για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο των «στημένων ματς». Είχε προηγηθεί η επίσης αρνητική εισήγηση της εισαγγελέως στην αίτηση αποφυλάκισης του Αχ. Μπέου, το σκεπτικό της οποίας -κατά πληροφορίες- υιοθέτησαν και οι δικαστές στο βούλευμά τους.

Στη φυλακή παραμένουν επίσης από τότε ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης, και ο Βασίλης Καρακούλιας, οργανωτής παράνομου στοιχήματος, εν αντιθέσει με τον επίσης μεγαλοπαράγοντα της ΠΑΕ Καβάλας, Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος, αν και καταζητούμενος, δεν έχει συλληφθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βόλου αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, μεταξύ των οποίων και «συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής ομάδας με δομημένη και διαρκή δράση ?η οποία, σημειωτέον, συνεχίζεται μέχρι και σήμερα- με σκοπό τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων».

Στην απολογία που είχε δώσει στον ανακριτή στις 27 Ιουνίου, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακου Βόλου, που φέρεται από τους πρωταγωνιστές στην υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων, είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες.

Μ. ΜΠΕΝΕΑ
http://www.ethnos.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ