ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Μια εκδήλωση που δεν έγινε ποτέ στο Ναύπλιο.(βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:58:00 π.μ. |
 Είπαν ξείπαν στο δήμο Ναυπλιέων και καρφί δεν τους καίγεται, σιγά μην δώσουν και αναφορά στους ιθαγενείς τους.Θα πουν κάποιοι...ρε ΄σεις "γράφετε για να δημιουργείτε εντυπώσεις" ε λοιπόν για να δούμε τώρα ποιος δημιουργεί τις εντυπώσεις, εμείς που τα γράφουμε οι εκείνοι που λένε και μετά τα ξεχνάνε...ναι ναι τα ξεχνάνε ακριβώς αυτό, γιατι αλλιώς δεν εξηγείτε,να αναγγέλλεις πως θα γίνει εκδήλωση και μάλιστα για επετειακούς λόγους σε συνέντευξη και μετά... μην τον είδατε τον "Παναή από τα Μέγαρα" οπως έλεγε και ένα προσφιλές μου πρόσωπο.


Ας πάρουμε τα πράγματα ομως με την σειρά:

 Mε την καθυστέρηση που εορτάστηκε φέτος η επέτειος της δολοφονίας του Καποδίστρια και με όλα τα ευτράπελα που ακολούθησαν (χωρίς φιλαρμονική και χωρίς στρατιωτικό άγημα) είχαμε ασχοληθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις. Λίγες μέρες πριν γίνει η εκδήλωση μνήμης ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" σε συνέντευξη που παραχώρησε στα μέσα, ανέφερε τους λόγους που πήγαν πίσω οι εορταστικές εκδηλώσεις,πως θα γινόντουσαν μια εβδομάδα μετά και θα ακολουθούσε και εκδήλωση στο βουλευτικό στις 22 Οκτωβρίου με την παρουσίαση των πρακτικών του συνεδρίου που είχε γίνει παλαιότερα, με το ίδρυμα διεθνούς δικαίου και το ίδρυμα Ελληνικής Ιστορίας Ελευθέριος Βενιζέλος.
Το απόσπασμα της συνέντευξης, αποτελεί τμήμα βίντεο που εχει αναρτηθεί στο Argonafplia.gr και στο επίσημο site του δήμου Ναυπλιέων Nafplio.gr


Όσο την είδατε εσείς αυτή την εκδήλωση άλλο τόσο την είδαμε και εμείς.

Τώρα βέβαια θα πείτε ε καλά εντάξει ήταν να γίνει μια εκδήλωση και δεν έγινε. Είναι ενδεικτικό όμως το ποσό εύκολα λέγονται κάποια πράγματα και πόσο πρόχειρα στήνονται απο ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα, συνεντεύξεις έτσι για να κλείσουν ορισμένων τα στόματα.

Όσο για το πρόεδρο Β.Χαραμή,ο άνθρωπος είπε αυτό που του είπαν να πει, ξεχάσαν όμως να τον ενημερώσουν πως η εκδήλωση ματαιώνεται και έτσι να βγει ένα δελτίο τύπου που να αναφέρει τους λόγους ματαίωσης της εκδήλωσης.

Φαίνεται πως ο υπεύθυνος για αυτές τις δουλειές που πληρώνετε αδρά απο τους δημότες έχει άλλη ενασχόληση ποιο σοβαρή, που δεν του αφήνει χρόνο για τέτοιες αγγαρείες...
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ