ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΥΠΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΑΡΤΟΥ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:17:00 μ.μ. |
 Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια της Επιθεώρησης Εργασίας Ναυπλίου και πιο συγκεκριμένα του προϊσταμένου κ. Λιακόπουλου για τον απαράδεκτο και προκλητικό τρόπο που αντιμετωπίζει το αίτημα των εργαζομένων της επιχείρησης Ιωάννης Αιμ. Κοτσώνης, να τους δοθεί βεβαίωση, ως οφείλει η υπηρεσία, για την μεταφορά της επιχείρησης από το Ναύπλιο στην Αθήνα, προκειμένου να πάρουν την αυξημένη επιδότηση που δικαιούνται λόγω μετεγκατάστασης από τον ΟΑΕΔ.
Ο κ. Λιακόπουλος επικαλείται δήθεν ότι δεν του έχουν προσκομισθεί στοιχεία από την επιχείρηση, τη στιγμή που αν πράγματι δεν είχε τα στοιχεία που επικαλείται, γιατί δεν τα ζητούσε ή δεν έκανε έλεγχο στην επιχείρηση για να τα πάρει; Ο κ. Λιακόπουλος κρύβει την κωλυσιεργία και την απροθυμία να εξυπηρετήσει ως οφείλει τους εργαζόμενους επικαλούμενος λόγους που δεν έχουν καμία βάση.

Η ίδια υπηρεσία γνωρίζει τη μεταφορά της επιχείρησης, από της 30-6-2011 που έγινε τριμερή συνάντηση στην Επιθεώρηση Εργασίας Ναυπλίου, μεταξύ Ομοσπονδίας, Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου και Διοίκησης της Επιχείρησης όπου ήταν επικεφαλής στη συζήτηση και αποτυπώθηκε η απόφαση της Διοίκησης της επιχείρησης για τη μεταφορά.

Δεν πρόκειται για καμία παραξενιά του κυρίου προϊσταμένου της Επιθεώρησης Εργασίας, είναι η πολιτική εξυπηρέτησης των συμφερόντων της εργοδοσίας που ακολουθεί η Κυβέρνηση με προϊστάμενη Αρχή το Υπουργείο Εργασίας, που δημιουργεί τη συμπεριφορά και τις ενέργειες της Επιθεώρησης Εργασίας Ναυπλίου και του προϊσταμένου της.

Καλούμε τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να καταδικάσουν με κάθε τρόπο την πολιτική που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της εργοδοσίας που τους στέλνει στην ανεργία και τους στερεί ακόμα και την επιδότηση που δικαιούνται.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ