ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Μεταστεγάστηκε το 5ο νηπιαγωγείο Ναυπλίου,άλλα η είσοδος του θυμίζει γιαπί.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:42:00 μ.μ. |
  Η μεταστέγαση του 5ου νηπιαγωγείου Ναυπλίου έγινε την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στο καινούργιο βιοκλιματικό κτήριο απέναντι από την αστυνομική διεύθυνση Αργολίδας στην περιοχή Ροδίου.
  Πράγματι πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κτίριο υψηλών προδιαγραφών, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και με πολλές καινοτομίες.Παρόλα αυτά όμως στην Ελλάδα ζούμε και εκεί που όλα δείχνουν πως κάτι καινούργιο ξεκινάει πάλι προς τα πίσω πάμε...



Πήγαν λοιπόν τα παιδάκια του νηπιαγωγείου στο καινούργιο κτήριο αλλά για να μπουν μέσα πρέπει να κάνουν υπερπήδηση εμποδίων.Παλέτες, μπάζα και πρόχειρα τοποθετημένες πλάκες στην είσοδο κάνουν την προσπάθεια εισόδου σε αυτό επικίνδυνη για τους μικρούς μαθητές.Αφήστε που αν βρέξει δεν θα μπορούν καν να μπουν μέσα.



       
 Δεν έπρεπε πρώτα να γίνει η διαμόρφωση της εισόδου και μετά ο δήμαρχος, αφού μοίρασε το δελτίο τύπου για το καινούργιο βιοκλιματικό κτήριο, να δώσει την άδεια μεταστέγασης.Τώρα εκείνο που μένει είναι να δούμε πότε θα φτιαχτεί η είσοδος του κτηρίου ώστε να μην κινδυνεύουν τα παιδάκια να χτυπήσουν.





Καλά την άμμο σε περίπτωση βροχής την βλέπουμε να φτάνει στο λιμάνι!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ