ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ενημέρωση για την Αντισεισμική Προστασία στο Ανυφί.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:48:00 π.μ. |
 Το Τμήμα Μαζικών Καταστροφών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αργολίδας μετά από πρόσκληση των εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου πραγματοποίησε ενημέρωση με θέμα την Αντισεισμική Προστασία.Συγκεκριμένα την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου, κλιμάκιο του Τμήματος Μαζικών Καταστροφών με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων (προβολή διαφανειών , κινουμένων σχεδίων κλπ) ενημέρωσε την σχολική κοινότητα (μαθητές , δασκάλους & σύλλογο γονέων) για την συμπεριφορά μας πριν, κατά την διάρκεια και μετά την εκδήλωση του φαινομένου του σεισμού. 

 Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου ως ολοκλήρωση της ενημέρωσης για το φαινόμενο του σεισμού και με την παρουσία των μελών της Ομάδας μας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία άσκηση εκκένωσης του σχολείου. 
 Τέλος, δόθηκαν γραπτώς μερικές προτάσεις που αφορούσαν την βελτίωση των υποδομών των αιθουσών καθώς και του περιβάλλοντος χώρου με σκοπό την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια τόσο για τους μαθητές όσο και για τους εκπαιδευτικούς.

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλη την σχολική κοινότητα του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου για την πολύ σημαντική αυτή πρωτοβουλία τους με την ελπίδα να βρει αυτή και άλλους μιμητές.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ