ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Η διαχείριση της κατάθλιψης...στον ΔΑΝΑΟ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:21:00 π.μ. |
 Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα διαλέξεων, του Συλλόγου Αργείων «ο Δαναός» μίλησε ο κ. Γιώργος Δημόπουλος Νευρολόγος- Ψυχίατρος Γνωσιακός Ψυχοθεραπευτής με θέμα: « Η διαχείριση της κατάθλιψης σήμερα μέσα από την αυτογνωσία, αλήθεια, αισιοδοξία και αγάπη». Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και μίλησε και ο Ιατρός χειρούργος ορθοπεδικός κ Γ. Λαφαζάνος με θέμα τις ψυχοσωματικές εκδηλώσεις από μυοσκελετικές διαταραχές που επηρεάζονται από συναισθηματικές καταστάσεις.
 Ο κ. Γιώργος Δημόπουλος γεννήθηκε στον Ελαιώνα του Δήμου Διακοπτού.Σπούδασε Ιατρική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.Υπηρέτησε τη Στρατιωτική θητεία του ως ΄Εφεδρος Αξιωματικός του Υγειονομικού.Ειδικεύθηκε στη Νευρολογία-Ψυχιατρική και αργότερα στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο Αθηνών.

΄Εχει παρακολουθήσει πλήθος Εκπαιδευτικών Ιατρικών συνεδρίων και σεμιναρίων τόσο εις την ημεδαπή όσο και στην αλλοδαπή.
 Από το 1977 είναι ειδικευμένος ιατρός και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο ως Νευρολόγος- Ψυχίατρος και Γνωσιακός Ψυχοθεραπευτής με έμφαση στη γνωσιακή ψυχοθεραπεία στην Αθήνα.Το συγγραφικό του έργο ξεκίνησε το 2003 με την «ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ πρώτο μέλημα στη ζωή». Συνέχισε το 2006 με την
«ΑΛΗΘΕΙΑ πόση αλήθεια αντέχουμε» από τις εκδόσεις «Αυτογνωσία».

Το 2007 συνεργάζεται με τον εκδοτικό οίκο « Ελληνικά Γράμματα» από τον οποίο εκδόθηκε το δοκίμιο «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ο καθρέφτης της ψυχής» και το 2009 από τον ίδιο εκδοτικό οίκο η
«ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ. Το μυστικό της επιτυχίας».Το 2011 6 Απριλίου εκδόθηκε το δοκίμιο «ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ» και στις 11 Ιουλίου του ίδιου έτους το δοκίμιο «ΑΓΑΠΗ» λένε η αγάπη κατοικεί στ’ αστέρια.
 Εχει τιμηθεί για την κοινωνική προσφορά του με το Χρυσό Σταυρό της Χιλιετηρίδος από την Παλαίφατο Ιερά Μονή Ξενοφώντος του Αγίου ΄Ορους το 2004.Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Νευρολογικής και Ψυχιατρικής Εταιρείας Αθηνών.
Εχει δώσει διαλέξεις σε Πνευματικά Κέντρα και Στελέχη Επιχειρήσεων με θέμα: « Αυτογνωσία Αυτοβελτίωση και επιτυχία στο επάγγελμα».

Είναι έγγαμος με τη δικηγόρο Αναστασία Δημοπούλου και έχει τρία παιδιά.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ